Op bezoek bij onze collega’s op locatie

Stratt+ Bezoek op locatie Zeeland - Top Banner

Dina en Ronald zijn in de auto gestapt voor trips naar Zeeland en Zuid-Holland. Tijdens deze leuke en leerzame dagen hebben ze verschillende relaties en kandidaten van Stratt+ bezocht. Zo konden ze met eigen ogen zien wat zij op locatie doen en hoe mooi dit werk is. Kijk je mee?

Yes, op naar Yara

De eerste stop voor Dina en Ronald was Yara Sluiskil. Hier werken momenteel diverse van onze collega’s: Edwin Slabbekoorn, Edwin Macares en Jeanine de Clercq.

Al sinds 1929 is Yara in Sluiskil gevestigd, aan het kanaal van Gent naar Terneuzen. Hier gebruikt het bedrijf met name Noordzeegas om stikstofmeststoffen en industriële chemicaliën te produceren.

Dina en Ronald bespraken hoe het er op locatie aan toegaat. Dina: “Wat ons opviel, is dat de medewerkers op veel vertrouwen kunnen rekenen. Zij krijgen volop ruimte om hun werkzaamheden zelf in te richten.”

Uiteraard hebben alle medewerkers bepaalde taken en verantwoordelijkheden om uit te voeren, waarvoor ze soms hulp nodig hebben van hun manager. Bij Yara is het echter altijd mogelijk om vragen te stellen. Kortom: Yara is een fijne club om voor te werken!

Onmisbaar werk aan de Oosterscheldekering

Het tweede bezoek in Zeeland bracht Dina en Ronald bij collega Wil Defauwes. Hij werkt namens Stratt+ voor Rijkswaterstaat op de Oosterscheldekering. Ook hier kregen ze een rondleiding zodat ze konden zien waar Wil zich dagelijks voor inzet.

Dina en Ronald hebben Wil van alles gevraagd. Hij vertelde hun over het nut van de kering en hoe deze werkt. Ook legde hij uit hoe belangrijk goed onderhoud aan de kering is.

Ronald: “Het is heel mooi om mensen met zoveel passie over hun werk te horen praten. Naast de werking van de kering heeft Wil ons ook het bouwproces van de kering laten zien. Als Nederlander ben je dan toch ontzettend trots dat wij dit als land kunnen neerzetten.”

Stratt-Bezoek-op-locatie-bijlage

Samenwerking op Scheepswerf Slob

Daarnaast is Ronald langsgegaan bij Scheepswerf Slob in Papendrecht. Hier werkt onze collega Bart Maes aan mooie projecten.

Scheepswerf Slob ligt in de Ketelhaven aan de Merwede. Hier bouwt men indrukwekkende stalen casco’s en aluminium dekhuizen voor de werven van Koninklijke De Vries Scheepsbouw. De werf beschikt over een overdekte scheepshelling voor casco’s en jachten tot 130 meter.

Bart heeft Ronald laten zien wat zijn werk als QC-Coördinator bij de scheepswerf inhoudt. Ook heeft hij uitleg gegeven over de bouwfases van de schepen.

Ronald: “Tijdens de rondleiding heb ik de diverse facetten mogen zien van het bouwen van de romp en hoe de veiligheid en kwaliteit hierbij worden gewaarborgd. Het gaat niet alleen om veilig werken, maar ook om de veiligheid en kwaliteit van het schip zelf.”

Na de indrukwekkende rondleiding sloten Ronald en Bart hun gesprek af met een bakkie thee en een persoonlijk gesprek. Ook wisselden ze interessante info en tips uit over samenwerken.

Bij Stratt+ vinden we het heel interessant om te zien waar onze collega’s op locatie aan werken. Maar minstens zo belangrijk is aandacht voor de mensen met wie je samenwerkt om te zien wat er onder hen leeft. Deze bezoeken bewezen dat weer.

We horen graag van je!

Wil je net als onze collega’s meewerken aan prachtige projecten in de techniek? We helpen je hier graag mee! Neem gerust contact met ons op. Wil je nog meer interessante artikelen lezen? Volg dan onze socials.

Word jij de nieuwe 

Op bezoek bij onze collega’s op locatie

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!