Solids Rotterdam 2021: hét processingevenement van de Benelux

Stratt+ naar Solids 2021

Na anderhalf jaar mogen we eindelijk weer de beurs op. En daar zijn we maar wat blij mee! We zijn namelijk groot voorstanders van vakbeurzen; voor de lockdown bezochten onze accountmanagers deze dan ook regelmatig. Zij hebben veel zin om weer op pad te gaan. Gelukkig staat de eerstvolgende beurs alweer op de agenda: op 6 en 7 oktober vindt namelijk Solids Rotterdam 2021 plaats in Ahoy Rotterdam.

Over Solids Rotterdam 2021

Solids is het grootste processingevenement van de Benelux en bestaat uit drie verschillende vakbeurzen: vakbeurs Solids focust zich op de verwerking van vaste stoffen, Pumps & Valves op de verwerking van vloeistoffen en gassen en M+R op procesinstrumentatie en automatisering. Bezoekers krijgen op Solids een kijkje in de keuken bij verschillende exposanten. Zij tonen de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van de verwerking en het transport van bulkgoederen. De laatste componenten en installaties komen voorbij. Denk bijvoorbeeld aan afscheiders, filters, doseer- en meetapparatuur en machinebouw.

Naast het aanbod van exposanten kunnen bezoekers op Solids ook deelnemen aan een gratis kennisprogramma. Dit programma richt zich op drie actuele thema’s binnen de procesindustrie: machine, duurzaam en veiligheid. Het thema ‘machine’ gaat over voorspellen door slimme technologie. Het thema ‘duurzaam’ focust op de efficiënte en duurzame optimalisatie van processen. En het thema ‘veiligheid’, ten slotte, richt zich op het veiliger maken van processen en het voorkomen van incidenten.

Kortom, Solids is dé plek voor professionals om kennis te maken met de nieuwste ontwikkelingen en innovaties binnen de procesindustrie. Daarnaast kunnen bezoekers op het event eindelijk weer face-to-face in contact komen met vakgenoten.

Stratt+ is aanwezig!

Ook onze accountmanagers zijn van de partij tijdens Solids Rotterdam 2021! Stratt+ heeft namelijk verschillende partners in de procesindustrie, maar ook partners die zich bezighouden met veiligheid, duurzaamheid en slimme technologie binnen de industrie. Voor Stratt+ is Solids daarom de perfecte gelegenheid om meer te weten te komen over de laatste trends en ontwikkelingen binnen deze vakgebieden.

Door deel te nemen aan Solids, kunnen de accountmanagers van Stratt+ hun kennis en expertise vergroten en blijven ze op de hoogte van wat er speelt binnen de procesindustrie. Hierdoor zijn we bij Stratt+ in staat om mee te blijven denken met onze partners. Zo worden we een nog betere sparringpartner en leveren we meer waarde.

Namens Stratt+ zullen twee accountmanagers aanwezig zijn: Olger Rutte en Winesh Kalpoe. Zij zullen op 7 oktober deelnemen aan Solids 2021 om hun kennis te verbreden en te netwerken.

Blijf op de hoogte!

Vond je dit een interessant artikel? En wil je op de hoogte blijven van technische vakbeurzen? Volg ons dan op onze socialmediakanalen zoals LinkedIn!

Word jij de nieuwe 

Solids Rotterdam 2021: hét processingevenement van de Benelux

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!