Sponsorpartner S.S.R.-Rotterdam 103 jaar!

S.S.R.-Rotterdam 2021

Proficiat! Eind juli is de 103e verjaardag van studentenvereniging S.S.R.-Rotterdam & de R.S.S. ‘Koinoonia’ op grootse wijze gevierd.

Dit jaar net even iets anders dan normaal vanwege de coronamaatregelen, toch hebben de Rotterdamse studenten er een mooi feest van gemaakt. De Dies Natalis (verjaardag van de vereniging) bestaat traditiegetrouw uit diverse activiteiten zoals het openingsfeest, de interne receptie en dé afsluiter, het Gala!

Stratt+ zet al meerdere jaren in op bekendheid en groei onder studenten en young professionals. Dit jaar hebben we een steentje kunnen bijgedragen door de Dies Natalis van S.S.R.-Rotterdam te sponsoren. Hierdoor hebben wederom diverse (technische) studenten kennisgemaakt met Stratt+ en de mogelijkheden bij onze opdrachtgevers binnen de divisies: Industrie, Ruimtelijk en Defensie.

Om succesvol te kunnen zijn en te blijven, hechten wij veel waarde aan het aangaan van langdurige samenwerkingsverbanden. Zo werken wij samen met diverse organisaties binnen en buiten de industriële sector. Daarnaast zetten wij ons in voor diverse maatschappelijke doeleinden. Wij geloven in een samenleving waarin het thema ‘’samen staan we sterk’’ centraal staat. Bekijk hier het overzicht met alle partners van Stratt+.

Disclaimer: de bovenstaande foto is genomen in de periode waarin testen voor toegang nog in stand was, waardoor de 1.5m afstand regel niet van toepassing was.

Word jij de nieuwe 

Sponsorpartner S.S.R.-Rotterdam 103 jaar!

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!