Sport en gezelligheid komen samen bij bedrijventoernooi

7x7 toernooi Groote Lindt - Stratt+ 01

Een sportieve en gezellige avond: VV Groote Lindt in Zwijndrecht organiseerde namelijk het ING-bedrijventoernooi. Wij deden hieraan mee met ons dreamteam!

Vier leuke wedstrijden

We begonnen goed met een heerlijk Italiaans diner op kantoor en vertrokken daarna met zijn allen richting Groote Lindt. Ronald, Karel en Dina gingen mee als trouwe supporters en later sloten Marco en Primo zich hierbij aan.

Onder toeziend oog van coach Thom speelden we vier leuke wedstrijden, uiteraard volledig in Stratt+ tenue. Helaas vielen Dylan en Nadaav al snel uit, maar gelukkig kon Primo invallen, waardoor we toch door konden. Ondertussen deed Sebastian het niet onverdienstelijk als spits en steeg Olger als doelman echt boven zichzelf uit.

Ons sterrenensemble wist één keer te winnen en we eindigden op een verdienstelijke elfde plaats in het klassement. Na afloop genoten we nog even na met een paar biertjes en was het tijd voor de prijsuitreiking. Kinderopvang Eiland Marlyne kwam als winnaar uit de bus en mocht de wisselbeker meenemen naar Barendrecht.

105 meter lang… wat zou het zijn?

VV Groote Lindt en Stratt+ hebben een sterke band. We zijn al jaren sponsor van deze mooie lokale voetbalclub, onder andere met boarding langs het veld.

Eerder deelden we een video met de titel 105 meter lang… wat zou het zijn? We vroegen jullie om te raden wat het was en nu kunnen we het antwoord onthullen: een reclamedoek langs de hele lengte van het veld bij VV Groote Lindt. Hiermee is veld 4 officieel omgedoopt tot de “Stratt+ court”!

Tijdens het bedrijventoernooi mochten we een van onze wedstrijden hier spelen en dat was toch wel heel speciaal. Bedankt, VV Groote Lindt, voor de goede samenwerking en een gezellig toernooi!

Daarnaast willen we ook Arjan van den Kieboom en Brandyourwear bedanken voor het bedrukken van onze shirts en de goede service.

Meer mooie (sport)verhalen lezen?

Volg ons op LinkedIn en mis geen enkel sportevent waaraan we deelnemen!

Word jij de nieuwe 

Sport en gezelligheid komen samen bij bedrijventoernooi

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!