Sport en werk combineren?

Sport en werk combineren?

Het sponsoren van sportevenementen en clubs is niks nieuws in de zakelijk wereld, allerlei bedrijven sponsoren verschillende sportclubs en evenementen. Ook voor Stratt+ is dit niks nieuws. Zo waren wij erbij toen Feyenoord kampioen werd in het seizoen van 2016 – 2017, maar ook toen FC Emmen promoveerde naar de Eredivisie. Stratt+ is dus actief in de wereld van de sport. Zo bezoeken wij thuiswedstrijden van de voorgenoemde clubs en ook ons 40-jarig jubileum is gevierd in De Kuip.

Onze thuishavens

Ook dit jaar is Stratt+ weer te zien in de thuishaven van Feyenoord, dit door onze welbekende LED-boarding en onze aanwezigheid tijdens de thuiswedstrijden. Sinds dit jaar hebben wij een tweede thuishaven, namelijk De Oude Meerdijk in het noorden van het land. Ook bij FC Emmen hebben wij het stadion voorzien van vaste boarding en daarnaast zijn wij bij de thuiswedstrijden aanwezig. Het was ook mooi om te zien hoe tientallen supporters van FC Emmen, Stratt+-ballen op het veld gooiden.

Stratt+ is dan ook elk weekend te zien bij twee prachtige sportclubs, waar wij trotse sponsor van zijn.

Op deze manier combineren wij het aangename met onze business. Onze collega’s gaan geregeld met goede relaties een mooie voetbalwedstrijd kijken. Zo leren wij onze klanten en relaties op een andere manieren kennen, en zij ons!

Kijk jij mee?

Zoals sommigen van jullie al weten, hebben wij dit jaar een nieuwe vestiging geopend in Emmen. Deze vestiging zal dienen om vanuit daar ook de industrie in Noord- en Oost-Nederland te ondersteunen. Om deze opening te vieren hebben wij een mooie actie bedacht; wij geven namelijk twee kaartjes weg voor een thuiswedstrijd van FC Emmen!

Ben jij een gedreven techneut op niveau én hou jij van voetbal? Dan komen wij graag met jou in contact. Stuur jouw cv op naar: recruitment@stratt.nl en wie weet vinden wij voor jou die passende uitdaging, waarnaast jij ook nog eens kans maakt op twee kaartjes voor FC Emmen! De actie loopt tot 5 november, wees er dus snel bij en wie weet zien wij jou bij De Oude Meerdijk!

Een mooi weekend

Aanstaande weekend staan er weer 2 leuke wedstrijden op de planning. FC Emmen gaat op 20 oktober namelijk op bezoek bij regerend landskampioen PSV en Feyenoord ontvangt PEC Zwolle thuis op 21 oktober.

Een mooi voetbalweekend dus! Wij zijn zeker van de partij, jij ook?

Word jij de nieuwe 

Sport en werk combineren?

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!