Starten in 2021

Aan het begin van 2021 hebben wij een grote groep nieuwe medewerkers geplaatst bij Rijkswaterstaat. In dit artikel zullen 2 van onze nieuwe medewerkers zich kort voorstellen en vertellen wat zij de aankomende periode bij Rijkswaterstaat gaan doen. 

Veilige Tunnels 

In januari is Paidi Sadi begonnen als Senior Adviseur bij de afdelingen West-Nederland Zuid B-Wegen en bij het tunnelteam. Vanwege Corona werkt hij vanuit huis en moeten alle vergaderingen plaats vinden via Teams. Op sommige dagen heeft hij zelf 3 of 4 keer een vergadering. Af en toe moet hij ook naar collega’s om inspectiewerkzaamheden op locatie uit te voeren. Zo moest hij laatst naar de Noord-Tunnel in Ridderkerk om de daken en andere onderdelen van de tunnel te inspecteren. Hierbij werden de COVID-regels strikt in acht genomen. 

Bij de afdeling B-Wegen werkt Paidi nauw samen met het Wegendistrict. Zij zorgen voor het beheer en onderhoud van de snelwegen met alles daaromheen. Hierbij moet gedacht worden aan geleiderails, portalen en de bermen langs de snelwegen. De afdeling waar Paidi voor werkt zorgt voor het voorbereiden van projectdossiers tot de inschrijving van het project. Om dit zo optimaal mogelijk te doen, moet hij met veel verschillende afdelingen samenwerken. Wanneer een project wordt gegund, moet hij de aannemer tijdens het gehele project begeleiden. 

Een internationale route 

Suroud Aga was geboren in Irak. Hier is deels opgegroeid en daarna verhuisd naar Libanon en Engeland. In Wales is hij afgestudeerd als ingenieur en heeft in vele landen gewerkt zoals Engeland, Koeweit, Tsjechië, Saoedi, India en de Emiraten. Ook Suroud is per januari gestart bij Rijkswaterstaat. Hier is hij aan de slag gegaan als Contractadviseur. 

In deze rol gaat hij contracten opstellen in samenspraak met het projectteam van het desbetreffende project. Hij zorgt er voor dat alle benodigde contractdocumenten ten behoeve van een aanbesteding aanwezig zijn en hij zorgt ervoor dat deze voldoen aan de richtlijnen vanuit Rijkswaterstaat. 

De samenwerking met Stratt+ heeft Suroud als volgt ervaren: ‘Heel erg positief: de toewijding en het harde werk van Sebastian en Ronald zijn ongeëvenaard naar mijn ervaring.’ 

Gelijke projecten 

Rijkswaterstaat biedt net als andere partners van ons veel afwisselende projecten aan. Hier zoeken zij vaak vaste of tijdelijke professionals voor, waarbij Stratt+ een helpende hand biedt. Zou jij ook graag aan het werk gaan met zo’n project? Neem dan gerust contact met ons op.

Word jij de nieuwe 

Starten in 2021

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!