Stratt+ aanwezig op Deltavisie 2017

Afgelopen week was Stratt+ aanwezig op het Deltavisie-evenement ‘Eigenaarschap’ waarbij de awards ‘Plant Manager of the Year 2017’ en ‘VOMI Safety Experience’ werden uitgereikt. Dit jaarlijkse evenement, georganiseerd door onder andere Petrochem en Havenbedrijf Rotterdam, heeft onder andere als doelstelling om waardering te tonen voor veiligheid op de werkvloer alsmede de inzet van industriële plantmanagers.

Emre Kaya (36), site director van chemiebedrijf Organik Kimya, werd uiteindelijk uitgeroepen tot plantmanager van het jaar. Volgens de jury heeft hij, in samenwerking met zijn team, flinke stappen gezet op gebied van onder andere veiligheid, productiviteit en klanttevredenheid. Hierbij is het hem gelukt om met passie de mensen binnen de organisatie te bereiken. Emre liet met zijn overwinning de overige finalisten Roelof van Wijk (Avebe) en Henk Veldink (Hexion) achter zich.

Tijdens het evenement heeft Stratt+, binnen een panel, met diverse partijen gecommuniceerd omtrent de toekomstvisie van de industrie. Hierbij werden onder andere de industriële capaciteitsbehoeftes en toebehorende aspecten als opleidings- en kennisniveaus besproken.

 

 

 

Word jij de nieuwe 

Stratt+ aanwezig op Deltavisie 2017

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!