Stratt+ begint met bloggen?

Blogs; we hebben er allemaal wel eens van gehoord. Het is immers een mateloos populair (én groeiend) middel om te communiceren met doelgroepen binnen diverse segmenten. Bloggen wordt dan ook veelvuldig gedaan – door zowel individuen als bedrijven.

Binnen Stratt+ speelde het idee om te gaan bloggen al wat langer, maar dit werd tot dusver nooit echt geconcretiseerd. Nu is er uiteindelijk tóch voor gekozen om overstag te gaan. Stratt+ zal vanaf dit moment dan ook regelmatig een blog publiceren, waarin wij diverse onderwerpen zullen bespreken. Ook zullen wij voorzien in leuke nieuwtjes, handige tips & tricks (want hoe maak je nou bijvoorbeeld eigenlijk een écht top cv?) én zullen er giveaways worden gehouden.

Buiten deze voorgenoemde ideeën zullen wij ook met persoonlijke verhalen komen, bijvoorbeeld als wij een nieuwe collega krijgen of door middel van een dagje in het leven van een medewerker.

Heb jij zelf mooie ideeën of heb jij ervaring met Stratt+ en wil jij deze ervaring delen via onze blog? Dit is beiden ook mogelijk, stuur dan een e-mail naar office@stratt.nl en wij zullen jouw e-mail spoedig beantwoorden.

Wil je uit eerste hand weten wat er gaande is? Houd hiervoor onze website en socialmedia-kanalen dus nauwlettend in te gaten zodat u de nieuwste blogs niet zal missen!

Word jij de nieuwe 

Stratt+ begint met bloggen?

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!