Stratt+ en studeren? Dat is een match!

Stratt+ zet zich al lange tijd in voor studenten. Zo biedt Stratt+ bijbanen speciaal voor studenten, zoals op gebied van Online Marketing en Commercie. Hierin staat de combinatie van werken en leren centraal. Op 31 augustus is de nieuwe schoolperiode van start gegaan en is dit ook de start voor vijf nieuwe stagiairs bij Stratt+. Alle stagiairs bekleden een andere functie met andere onderzoeksdoeleinden. Zij gaan aan de slag op de volgende vlakken: Online Marketing, Commercie, Procesoptimalisatie, Human Resource Management en Technische Informatica.

Deze blog staat in het thema van wie de nieuwe stagiairs zijn, wat hun eerste indruk is en wat zij gaan uitvoeren bij Stratt+. Twee oud-stagiairs, die beiden een bijbaan hebben overgehouden na hun stageperiode en dezelfde opleiding volgen, hebben besloten ook hun minor bij Stratt+ te gaan realiseren. Een van hen vertelt over zijn ervaringen met Stratt+ in de rol van stagiair, bijbaner en als student.

Online Marketing

Pascal Olschewski is een technisch aangelegde student Ondernemerschap & Retail Management. Hij komt dit jaar het Stratt+ team versterken op gebied van Online Marketing. Wij vroegen hem wat zijn eerste indruk is van Stratt+ nu de stageperiode recent van start is gegaan. Zijn antwoord was als volgt: “Ik liep al een tijdje rond bij Stratt+ vanuit mijn bijbaan als Junior Marketeer. Mijn impressie vanuit de rol als stagiair is anders dan vanuit de rol als bijbaan. Als stagiair merk ik dat je meer ruimte krijgt voor het uitvoeren van grotere projecten, ook wordt er veel tijd en aandacht besteed aan een correcte begeleiding. Sinds twee weken loop ik nu stage, ik heb in deze periode al meerdere projecten op mogen pakken en diverse gesprekken gevoerd met betrekking tot persoonlijke ontwikkeling en school. Ik sta er zeer positief in en de sfeer is, zoals altijd, zeer motiverend.”

Wij vroegen Pascal wat zijn werkzaamheden en doelen zullen zijn tijdens zijn stageperiode. Hij antwoordde hierop: “Mijn werkzaamheden zijn er vooral op gericht om marketing een stap verder te brengen. Ik zal me bezighouden met alle aspecten van de marketing, om zo door middel van onderzoek en testen met innovatieve ideeën te komen en deze vervolgens te implementeren.”


Commercie

Twan van Gelder is student Business Studies en gaat het commerciële team ondersteunen. Wij vroegen hem: wat is jouw eerste indruk van Stratt+? “Ik merk dat er veel waarde wordt gehecht aan de sfeer binnen het team. Samenwerken is iets wat centraal staat. Ook is te merken dat waar nodig er altijd ondersteuning geboden wordt. Er wordt goed gecommuniceerd binnen het team door kort dagelijks overleg, in een scrumvorm, zowel ‘s ochtends als ‘s middags. De betrokkenheid van het team geeft mij het gevoel echt van waarde te zijn voor Stratt+.”

Op de vraag naar zijn werkzaamheden en doelen tijdens de stageperiode was zijn reactie als volgt: “Ik hoop het commerciële team correct en efficiënt te kunnen ondersteunen. Hiermee wil ik mijn commerciële vaardigheden verbeteren en een betere blik krijgen op het werken binnen de commerciële wereld. Ik wil me voelen als een ‘vis in de commerciële wateren’.”


Procesoptimalisatie

Malissa Pols studeert Bedrijfskunde en gaat zich inzetten op het gebied van Procesoptimalisatie. Ze gaat onderzoeken waar de processen binnen recruitment beter gestroomlijnd kunnen worden.

We vroegen haar wat haar eerste indruk is. “Stratt+ creëert een fijne omgeving voor hun stagiairs. We hebben de eerste week verschillende trainingen gehad, waardoor we kennis hebben gemaakt met de werkzaamheden van Stratt+ en haar omgeving.  Stratt+ komt over als een dynamisch en innovatief bedrijf. Ze zijn al goed op weg met procesoptimalisatie en ik kijk er naar uit om ze hierin verder te ondersteunen.”

Met betrekking tot haar doel en werkzaamheden zei ze: “Mijn doel tijdens deze stage is om een compleet implementatieplan af te leveren aan Stratt+, zodat zij aan de hand hiervan met succes het proces kunnen optimaliseren.”


Human Resource Management

Wessel Veth volgt de opleiding Human Resource Management en gaat onze HRM Manager ondersteunen. Hij zal zich daarnaast inzetten voor commercie en sales. We vroegen hem: wat is jouw eerste indruk van Stratt+? “Ik heb vorig jaar ook stage gelopen bij Stratt+, ik weet hoe de interne processen zijn. Ik ben nu terug voor een nieuwe stage met nieuwe uitdagingen. Wat mij opviel, is dat Stratt+ desondanks de coronacrisis heel goed in staat is om volgens de richtlijnen van het RIVM alle processen door te laten lopen. Ik vind het een fijn bedrijf om stage te lopen, vooral door de informele en gezellige sfeer binnen de organisatie. Buiten de organisatie zijn ze formeler. Zowel binnen als buiten de organisatie persoonlijk, betrokken en respectvol. Dit bewonder ik erg.”

De doelen en werkzaamheden verwoordt hij als volgt: “Ik heb bij mijn vorige stageperiode de afdeling Recruitment geholpen. Mijn doel en uitdaging voor deze stage is om de HRM Manager te ondersteunen. Ik wil mij in deze periode ontwikkelen tot een expert op het gebied van Human Resource Management en ik ben blij dat Stratt+ mij wil helpen om dit te bereiken.”


Technische Informatica

Yaran van Dam is student Technische Informatica. Hij zal dit jaar onderzoek doen en advies geven op het gebied van Technische Informatica. Wij stelden hem dezelfde vragen: wat is jouw eerste indruk van Stratt+ nu de stageperiode van start is gegaan? “Ik ervaar het als een gezellige werkomgeving, waarin iedereen actief is om gezamenlijk de doelen te behalen. Stratt+ is heel open en duidelijk over alles is mijn eerste indruk. Ik vond het onboarding proces zeer goed. Ik was nog niet goed bekend met de organisatie en ik heb tijdens dit proces al mijn vragen kunnen stellen en de nodige kennis kunnen opdoen.”

Op de vraag wat zijn doelen en werkzaamheden zijn, was de reactie als volgt: “Ik ga onderzoeken op welke wijze technische informatica de procesoptimalisatie kan ondersteunen. Mijn doel is om Stratt+ naar een hoger niveau te brengen op dit vlak en het werk te verlichten door mijn oplossingen. Ik zal mij vooral bezighouden met technische werkzaamheden en zal ondersteuning bieden tijdens dagelijkse werkzaamheden.”


Stagiair, bijbaan en student!

Mathijs en Arjan hebben beiden een baan als commercieel medewerker overgehouden aan hun eerdere stageperiode bij Stratt+. Zij gaan hun minor Sales & Accountmanagement bij Stratt+ volgen. We spraken Arjan den Herder over zijn ervaringen.

Arjan heeft stage gelopen en is sindsdien werkzaam als bijbaan bij Stratt+. Hij kiest er nu ook voor om zijn minor hier te volgen. Wat is zijn drijfveer hiervoor? “Het is een veelzijdige organisatie die mogelijkheden biedt om mezelf in diverse aspecten te ontwikkelen, zo leer ik veel van commercie, marketing en sales!”

Als je Stratt+ beschrijft in drie woorden, welke woorden zijn dit dan? “Jong, ambitieus en professioneel.” Wij vroegen hem deze woorden toe te lichten: “Om te beginnen het woord ‘jong’, omdat Stratt+ vele kansen biedt aan young professionals. Zo biedt Stratt+ stages, bijbanen, maar ook mogelijkheden tot het volgen van minors. Ambitieus, omdat het de motivatie heeft om zowel de organisatie als de medewerkers zich verder te laten ontwikkelen. Professioneel, omdat iedereen samen werkt met een vrolijke sfeer, maar resultaten staan altijd centraal. Als team wordt gestreefd naar het beste resultaat, dit altijd met een glimlach. Hierdoor voel ik mij thuis binnen de organisatie en blijf ik, maar ook vele anderen, lang betrokken bij Stratt+.”

Stratt+ is altijd op zoek naar young professionals. Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière? Of zie jij een toekomstige stage bij Stratt+ zitten? Stuur je e-mail naar welkom@stratt.nl. Spreken wij elkaar snel?

Word jij de nieuwe 

Stratt+ en studeren? Dat is een match!

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!