Stratt+ feliciteert Rob van Spijk

Snel aan het werk? Het kan!

Stratt+ feliciteert Rob van Spijk met zijn (nieuwe) uitdaging als Chef Werktuigkundige dienst bij Tata Steel Tubes Europe. Door de flexibele inzet van alle partijen hebben we binnen een week na kennismaking een nieuwe passende uitdaging voor Rob kunnen realiseren bij Tata Steel te Zwijndrecht.

Gezien de kennis en ervaring van Rob in de staalsector en zijn manier van leidinggeven was er direct een match. Binnen zijn functie zal Rob zich bezig houden met leidinggeven aan de afdeling werktuigbouwkunde, zorgdragen voor het onderhoud aan productiemachines en het behalen van productiedoelstellingen.

Michael van der Burg is vanuit Stratt+ langs geweest bij Rob van Spijk met een lekkere taart, om hem nogmaals te feliciteren met zijn nieuwe uitdaging en het doorkomen van de proeftijd!

Tata Steel Tubes Europe is het onderdeel van Tata Steel één dat de koudgevormde, warmgewalste en precisie buizen levert over de hele wereld. Tata Steel wilt kwaliteit leveren op een verantwoorde manier, wat alleen mogelijke is vanuit een goede balans tussen mens, milieu, omgeving en het bedrijf. Vanuit Stratt+ zijn wij dan ook overtuigd dat Rob een toegevoegde waarde is, veel succes Rob en bedankt voor de fijne samenwerking!

Benieuwd wat Stratt+ voor u kan betekenen? Neem dan eens een kijkje op onze website www.stratt.nl.

Word jij de nieuwe 

Stratt+ feliciteert Rob van Spijk

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!