Stratt+ feliciteert Vincent Rijsdijk

Gefeliciteerd Vincent!

Stratt+ feliciteert Vincent Rijsdijk met zijn contract bij HMT! Het afgelopen jaar heeft Vincent zich sterk ontwikkeld binnen het engineering-vak. Hierbij heeft hij zich voornamelijk bezig gehouden met het engineeren van drijvende daken in opslagtanks, een van de specialisaties van HMT. Inmiddels heeft Vincent zich de tekenprogramma’s Autocad en Inventor helemaal eigen gemaakt en zo zijn steentje bijgedragen aan diverse (inter-)nationale projecten.

Michael van der Burg en Olger Rutte zijn vanuit Stratt+ bij Vincent langs geweest om hem te feliciteren met deze lekkere taart en wat goodies zodat hij Stratt+ niet zal vergeten. Vincent is een echte ambassadeur geweest voor Stratt+, doordat hij de kernwaardes van Stratt+ naar voren brengt.

HMT specialiseert zich verder in het ontwikkelen en produceren van technologieën voor bovengrondse opslagtanks. Zij opereert wereldwijd en staat bekend om haar onderscheidende innovaties en aanpak als one-stop-shop. Naast de engineering voeren ze ook inspecties, productie en coatingwerk van de tanks uit.

Benieuwd wat Stratt+ voor u kan betekenen? Neem dan eens een kijkje op onze geheel vernieuwde website www.stratt.nl.

Veel succes Vincent en bedankt voor de fijne samenwerking!

 

Stratt+ feliciteert Vincent Rijsdijk b

Word jij de nieuwe 

Stratt+ feliciteert Vincent Rijsdijk

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!