Stratt+ gesponsord game team 078Esports winnaar!

Zoals we in dit vorige nieuwsbericht hebben laten weten, sponsort Stratt+ dit najaar een game team. Het team is opgericht door onze stagiair Yaran van Dam en is vooral gericht op het spel “League of Legends”.

Zij hebben 2 maanden lang gestreden in het QSports–toernooi 2020, dat is georganiseerd door de Studievereniging Technische Informatica Rotterdam. Vrijdag 17 december was de finale en het 078Esports team wist na 5 games de winst te behalen!

Dit ging ze niet te makkelijk af. Na een slechte start zag het er niet goed uit voor het team. Ook in de beslissende ronde zag het er verloren uit. Gelukkig wisten ze zich te herpakken om nog een kans te maken op de overwinning.

Uiteindelijk was het nog spannend tot op het laatste moment in de allerlaatste ronde. Hier wisten zij te winnen en zichzelf te bekronen als kampioen van de Qsports-competitie 2020. Stratt+ is erg trots op het team en feliciteert ze van harte.

Het doel van deze samenwerking is om meer bekendheid te genereren bij de studies Informatica en Technische Informatica. Vanuit maatschappelijke betrokkenheid bij studenten laten we via de sponsoring op een originele en vernieuwende manier weten wie we zijn. Ook denken we dat beiden partijen veel van elkaar kunnen leren, omdat informatica en automatisering een steeds grotere rol krijgen in de industrie.

We hopen dat we op deze manier zichtbaar zijn geworden bij een studentengroep, waar we graag in de nabije toekomst meer mee kunnen gaan samenwerken.

Zie jij mogelijkheden in een stage bij Stratt+? Stuur je e-mail met motivatie naar welkom@stratt.nl en wellicht ben jij een van onze volgende stagiairs.

Word jij de nieuwe 

Stratt+ gesponsord game team 078Esports winnaar!

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!