Stratt+ wordt onderdeel van Copus Group

Banner Copus Group-Stratt+

De acquisitie van Stratt+ door Copus Group vormt een nieuw hoofdstuk in het bestaan van onze organisatie. Stratt+ is het eerste bedrijf in Nederland dat door Copus Group wordt overgenomen. Daarmee speelt Stratt+ een belangrijke rol in het groeitraject en de strategie van Copus Group. De competenties van Stratt+ sluiten mooi aan op die van Bennet Engineering, de Antwerpse projectsourcing-expert die zich eind vorig jaar bij Copus Group voegde. “Na de Antwerpse haven, kunnen we nu ook de haven van Rotterdam bedienen met gespecialiseerde technische profielen”, zegt Anke Ulens, CEO van Copus Group.

De synergie tussen Stratt+ en Copus Group is een mooie ontwikkeling voor onze organisatie. Copus Group beschikt over like-minded specialisten en is daarmee een waardevolle sparringpartner voor Stratt+. Door ons bij Copus Group te voegen, stimuleren we bovendien de groei van onze organisatie. Bij Stratt+ zijn we gespecialiseerd in technische profielen. Daarmee vormen we een mooie aanvulling op de overige negen HR-specialisten uit de Copus-groep in België en in Duitsland.

De overname van Stratt+ past in de visie van Copus Group. De HR-specialist heeft namelijk stevige ambities en wil zich de komende jaren verder ontpoppen tot dé projectsourcingpartner bij uitstek dankzij een sterke focus op specifieke profielen en sectoren. Dankzij Stratt+ krijgt Copus Group nu ook toegang tot de haven van Rotterdam. De headcount van Copus Group stijgt met de overname van onze organisatie tot meer dan 400 medewerkers en 112 kantoren.

Copus Group treedt met Stratt+ toe tot de gespecialiseerde markt in Nederland

Stratt+ is actief in technische projectsourcing en projectmanagement voor diverse industriële sectoren en bij overheidsinstanties zoals Defensie en Rijkswaterstaat. We werken vanuit ons hoofdkantoor in Zwijndrecht (Zuid-Holland) en een satellietkantoor in het Noord-Nederlandse Emmen. In 2022 zal Stratt+ naar verwachting een omzet realiseren van ongeveer 9 miljoen euro met zo’n 90 medewerkers. Onze directeur, Michael van der Burg, zal het huidige team blijven leiden en zal onder meer samenwerken met Bennet Engineering om het potentieel in regio tussen de havens van Antwerpen en Rotterdam verder te benutten, waar veel gespecialiseerde technische profielen actief zijn.

Copus’ CEO Anke Ulens: “De opportuniteit om met Stratt+ in zee te gaan, heeft onze plannen versneld om een Nederlandse overname te doen. Onze Noorderburen hebben een sterk gespecialiseerde markt en Stratt+ is in die context een heel succesvolle speler. Ik kijk alvast uit naar de meerwaarde die dit partnership gaat opleveren – want dat is uiteindelijk het doel van onze groep: samenwerken om te groeien.”

Michael van der Burg: “Wij zijn heel blij om deel te worden van Copus Group. Vanaf het eerste contact was het al duidelijk dat we een goede match zijn. Niet enkel geografisch of qua competenties, maar ook op het vlak van gedeelde waarden. Zowel bij ons als bij de overige leden van Copus Group staat de mens centraal en daar zijn al onze processen op geënt.”

Over Copus Group

Copus Group, (1991) is een HR-specialist die zowel in België, Duitsland en in Nederland actief is. De groep verzamelt specialisten in uitzendwerk, HR-consultancy en projectsourcing, waaronder Vivaldis, Smart Solutions en Primus, en biedt zijn klanten toegevoegde waarde vanuit een diepgaande kennis van specifieke niches. De groep telt meer dan 112 kantoren, heeft meer dan 400 vaste medewerkers in dienst en biedt werk aan meer dan 4000 mensen. Copus Group is eigendom van private equity partners Buysse & Partners en Dovesco.

Word jij de nieuwe 

Stratt+ wordt onderdeel van Copus Group

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!