Succesvolle staalinkoop van A tot Z

Marieke Starter Stratt+ 1200

Na een snelle bemiddeling is Marieke Hulman succesvol begonnen aan een nieuwe functie als Werkvoorbereider/Inkoper bij Lengkeek Staalbouw. Gefeliciteerd met deze mooie baan, Marieke!

Ruime ervaring met inkoop en werkvoorbereiding

In haar nieuwe functie werkt Marieke samen met twee collega’s om de inkoop van Lengkeek Staalbouw in goede banen te leiden. Het gaat om het gehele inkoopproces, vanaf de eerste offerte tot en met de oplevering.

Ze kopen van alles in qua staalwerk, van boutjes en moertjes tot aan loopbevestigingen, looppaden en bruggen. Hierbij komt ook een stukje planning kijken: zo regelen ze het vervoer van a naar b en bepalen ze welke leveranciers er worden ingezet. Daarnaast maken Marieke en haar collega’s de dagplanning voor de projectgroepen en bestellen ze spullen voor de werkplaats.

Hiervoor werkte Marieke in de offshore/maritieme sector. In de staalbouw wordt er echter met hele andere producten gewerkt en dat brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Zo moet veel staal roestvrij en thermisch verzinkt zijn en een speciale coating hebben. Dankzij haar ruime ervaring met inkoop en werkvoorbereiding weet Marieke dit echter goed te managen.

Ze is erg blij met haar nieuwe functie. Het werk is leuk en divers en ze had direct een goede klik met haar collega’s. Bovendien leert ze elke dag wel iets bij over de staalbouw.

Een sterk staaltje service

Onze partner Lengkeek Staalbouw B.V. verzorgt staalconstructie-onderdelen voor productiefaciliteiten in de industrie. Het bedrijf richt zich met name op de (petro)chemie, food- en afvalwerkingsindustrie. Daarnaast realiseert ze projecten voor de (onshore) olie- en gasindustrie en de zware industrie.

Lengkeek Staalbouw biedt complete dienstverlening, van ontwerp tot en met montage. Hierbij gaat het bedrijf klantgericht en efficiënt te werk. Ook zijn flexibiliteit en veiligheid belangrijke pijlers. Marieke en haar collega’s dragen hier elke dag aan bij. Met als doel om klanten als Shell en BP van de best mogelijke staalconstructies te voorzien.

Om Mariekes succesvolle start te vieren, ging Marco bij haar langs. Een lekkere Stratt+ taart kon daarbij natuurlijk niet ontbreken!

Toe aan een uitdaging die echt bij je past?

Dan zit je goed bij Stratt+! Met onze betrokken aanpak vinden we voor jou de beste technische match. Neem contact op.

Word jij de nieuwe 

Succesvolle staalinkoop van A tot Z

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!