Technisch talent maakt impact in Rotterdam

Milton & Perez Stratt+ 1200 DEF2

Technici Milton Duarte Livramento en Perez Mitchell zijn met succes begonnen aan een nieuwe uitdaging bij LyondellBasell in Rotterdam. Gefeliciteerd, mannen 🎉!

Als TA Area Supervisor houdt Milton toezicht op de uitvoering van turnarounds. In samenspraak met de contractor organiseert hij de TA-werkzaamheden en punch-items. Vooraf identificeert en verhelpt hij eventuele problemen en kijkt hij of de scope uitvoerbaar is. Vervolgens zorgt hij tijdens de uitvoering dat het werk volgens de planning en geldende (kwaliteits)eisen verloopt.

Perez is begonnen als Static Engineer bij LyondellBasell op de Maasvlakte. Als engineeringstopper zorgt hij voor troubleshooting op de plant. Hij werkt onder meer met drukvaten, boilers, heaters/fornuizen, opslagtanks en warmtewisselaars. Zo blijven alle installaties goed functioneren. Voor zijn werk is hij regelmatig in het veld te vinden.

Sleutel tot een duurzamere toekomst

Onze opdrachtgever LyondellBasell is een internationale speler in de chemie. Het bedrijf ontwikkelt en levert materialen voor onder meer verpakkings- en gezondheidsoplossingen. LyondellBasell gelooft dat chemie de sleutel is tot een duurzamere toekomst en zet onder meer stappen om plastic afval tegen te gaan.

Op de plant in de Botlek werken circa 220 medewerkers met de nieuwste technologieën. Zij produceren onder meer het oplosmiddel butaandiol, waarmee kunststoffen worden gemaakt. De locatie op de Maasvlakte telt circa 140 vaste medewerkers. Deze fabriek gebruikt de nieuwste technologieën voor geluidsdemping, waterbehandeling, uitstootbeheersing en totaal afvalbeheer.

Een nieuwe technische uitdaging moet natuurlijk gevierd worden! Daarom gingen onze collega’s Dylan en Dina bij de mannen langs met een heerlijke Stratt+ taart.

Ook doorgroeien in de techniek?

Ben jij net als Milton en Perez klaar voor de volgende stap in jouw technische loopbaan? Wij vinden de uitdaging die echt bij je past! Neem contact op.

Word jij de nieuwe 

Technisch talent maakt impact in Rotterdam

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!