Logo Stratt+_White

Ook meewerken aan de verduurzaming van de technische sector?

Stratt+ Header Verduurzaming v3

Wil jij als technicus meewerken aan een duurzamere wereld? Onze technisch opdrachtgevers verduurzamen continu en maken daarmee impact in de wereld. Jij kunt daaraan bijdragen via uitdagend werk. Bijvoorbeeld in een detavast-constructie, als zzp’er of via werving en selectie. Ga via ons aan de slag in een van de volgende branches:

Stratt+ sector icons vBreed - Blue
Stratt+ sector icons vBlok blue

Wie ben jij?

Waarom kies jij voor Stratt+?

Waar kun je aan de slag?

In 6 stappen naar duurzaam werk

2030-2050
In 20 jaar moeten alle industriële bedrijven toewerken naar een 100% circulaire en klimaatneutrale sector.

Bron: Rijksoverheid

39K-72K
Als gevolg van het klimaatakkoord komen er de komende jaren naar verwachting duizenden voltijdsbanen bij in de techniek.

Bron: TNO

Veelgestelde vragen

Vacatures in duurzaamheidsprojecten:

Werkvoorbereider Warmtenet

Mbo
Energie
Randstad
Een gedreven Werkvoorbereider met een passie voor duurzaamheid: in dat beeld herken jij je helemaal. Als Werkvoorbereider Warmtenet sta je aan de basis van een groot warmtenetproject in de Randstad. Jij vormt de onmisbare schakel tussen de uitvoering, technische dienst en het project. Je zorgt voor alle benodigde middelen en stelt werkpakketten op. Klinkt dat goed en wil je bijdragen aan de energietransitie in Nederland? Reageer dan nu! We vertellen je graag meer!

Sr. Projectmanager

Hbo
Chemie
Zuid-Holland
Ben jij een ervaren Projectmanager en wil je graag aan de slag gaan met een groot verduurzamingsproject in de Zuid-Holland? Dat kan! Als Senior Projectmanager Duurzaamheid heb jij de leiding over verschillende (subl)projecten die bijdragen aan de verduurzaming van een fabriek in de chemie. Jij gaat over de planning, coördinatie en realisatie. Je bent een sterke leider die teams probleemloos weet te motiveren. Bovendien ben jij een echte probleemoplosser. Geïnteresseerd en wil je graag bijdragen aan dit project? Reageer nu, we bespreken graag de mogelijkheden met je.

Uitvoerder WTB

Mbo 4
Energie
Rotterdam
Maak een verschil in de energietransitie! Ben jij op zoek naar een duurzame uitdaging die helemaal bij jou past? Zoek niet verder! Dankzij ons brede netwerk kun je bij ons meewerken aan de beste duurzaamheidsprojecten in de techniek. Bijvoorbeeld als Uitvoerder WTB. In deze functie speel je een cruciale rol in de coördinatie en uitvoering van werktuigbouwkundige installaties binnen dit duurzame energieproject. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van het uitvoerende team, het waarborgen van de voortgang en de kwaliteit van het werk, en het naleven van de veiligheidsvoorschriften. Lijkt dit je wat en wil je meer weten? Kom dan met ons in contact!

Asset Manager

Mbo/Hbo
(Petro)chemie
Zuid-Holland
Ben jij een strategisch denker met een passie voor duurzaamheid? Wij zoeken een ervaren Asset Manager voor een (petro)chemische fabriek in Zuid-Holland. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van de productie-assets, met een sterke focus op de integratie van innovatieve en duurzame oplossingen. Je werkt nauw samen met technische en operationele teams om de levensduur van apparatuur te maximaliseren en de milieueffecten te minimaliseren. Als spil in ons verduurzamingsinitiatief draag je bij aan onze missie om de petrochemische industrie groener en efficiënter te maken. Reageer nu en help ons bouwen aan een duurzame toekomst!

Projectleider

Hbo
Recycling
Noord-Holland
Ben jij een ervaren Projectleider met een passie voor duurzaamheid en innovatie? Wij zoeken een gedreven Projectleider voor onze afvalverwerkingsfaciliteit in Noord-Holland. In deze rol leid je de uitvoering van duurzame projecten die gericht zijn op het optimaliseren van afvalverwerking en het minimaliseren van milieu-impact. Je speelt een cruciale rol in het ontwikkelen en implementeren van groene initiatieven, van het verbeteren van recyclingprocessen tot het bevorderen van afvalreductie en hergebruik. Wil jij een verschil maken? Reageer dan nu!

Eerst met ons sparren?

Mbo/Hbo/Wo
Diversen
Landelijk
Sta jij open voor een nieuwe uitdaging in de techniek? Naast de vacatures op deze pagina hebben wij diverse andere mogelijkheden voor technici die willen meewerken aan verduurzaming. Stuur ons eenvoudig een berichtje en wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.

We horen graag van je!

Wil je meer weten over een openstaande vacature? Kom dan met ons in contact via dit formulier. Ook als jouw duurzame droomjob er niet tussen staat, maken we graag kennis met je. We hebben namelijk nog diverse andere carrièremogelijkheden.

"*" geeft vereiste velden aan

* Bij het indienen van dit formulier stem je in met het bewaren van je gegevens.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Equans 400 white - Stratt+
Huntsman 400 white
RWE logo 400x150px

Word jij de nieuwe 

Verduurzaming

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!