Logo Stratt+_White

Ook meewerken aan de verduurzaming van de technische sector?

Stratt+ Header Verduurzaming v3

Wil jij als technicus meewerken aan een duurzamere wereld? Onze technisch opdrachtgevers verduurzamen continu en maken daarmee impact in de wereld. Jij kunt daaraan bijdragen via uitdagend werk. Bijvoorbeeld in een detavast-constructie, als zzp’er of via werving en selectie. Ga via ons aan de slag in een van de volgende branches:

Stratt+ sector icons vBreed - Blue
Stratt+ sector icons vBlok blue

Wie ben jij?

Waarom kies jij voor Stratt+?

Waar kun je aan de slag?

In 6 stappen naar duurzaam werk

2030-2050
In 20 jaar moeten alle industriële bedrijven toewerken naar een 100% circulaire en klimaatneutrale sector.

Bron: Rijksoverheid

39K-72K
Als gevolg van het klimaatakkoord komen er de komende jaren naar verwachting duizenden voltijdsbanen bij in de techniek.

Bron: TNO

Veelgestelde vragen

Vacatures

Projectmanager Waterstof

Hbo/Mbo
Energie
Rotterdam
Ben jij klaar om een sleutelrol te spelen in de transitie naar schone energie? Als Projectmanager Waterstof geef je leiding aan afwisselende projecten op het gebied van waterstoftechnologie. Jij verzorgt de succesvolle planning, coördinatie en uitvoering van deze projecten. Met jouw ervaring en leiderschap til je de prestaties van je teamleden naar een hoger niveau.

Werkvoorbereider E&I - Windpark

Mbo
Energie
Noord-Holland
Wil jij zorgen dat duurzame energieprojecten een succes worden? Als Werkvoorbereider E&I maakt jouw vlekkeloze voorbereiding een wereld van verschil. Je zorgt dat jouw collega’s alle middelen hebben om hun werk goed uit te voeren. Zo leg je een solide basis voor duurzame energieprojecten en draag je bij aan de energietransitie.

Maintenance Manager Duurzaam

Hbo
WTB
Zuid-Holland
Als Maintenance Manager zet je jouw managementskills in voor een duurzame toekomst. Je bent verantwoordelijk voor het preventief en correctief onderhoud aan machines. Dit doe je binnen een organisatie die zich richt op de productie van duurzame energie. Samen met een technisch team zorg je ervoor dat de machines zo efficiënt mogelijk werken.

Jr. Projectleider Aanleg Warmtenet

Hbo
Energie
Drechtsteden
Als Jr. Projectleider Aanleg Warmtenet draag jij je steentje bij aan een duurzamere samenleving. In deze rol ben je namelijk betrokken bij de realisatie van warmtenetprojecten. Je ondersteunt senior projectleiders bij de planning, coördinatie en uitvoering van projecten die bijdragen aan de overgang naar duurzame verwarmingssystemen. Zo groei je verder in de wereld van hernieuwbare energie.

Engineer Duurzaamheid

Hbo
WTB
Zeeland
Wil jij je bezighouden met interessante duurzaamheidsvraagstukken? Bijvoorbeeld op het gebied van duurzame energieoplossingen? Dat kan als Engineer Duurzaamheid. Jij bent verantwoordelijk voor (detail)engineering en alle bijbehorende taken. Je maakt technische tekeningen en stelt engineeringspakketten samen. Dit alles doe je voor afwisselende duurzame projecten.

Eerst met ons sparren?

Mbo/Hbo/Wo
Diversen
Landelijk
Sta jij open voor een nieuwe uitdaging in de techniek? Naast de vacatures op deze pagina hebben wij diverse andere mogelijkheden voor technici die willen meewerken aan verduurzaming. Stuur ons eenvoudig een berichtje en wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.

We horen graag van je!

Ook als jouw duurzame droomjob er niet tussen staat, maken we graag kennis met je. We hebben namelijk nog diverse andere uitdagingen. Kom in contact.

"*" geeft vereiste velden aan

* Bij het indienen van dit formulier stem je in met het bewaren van je gegevens.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Huntsman 400 white
RWE logo 400x150px