Logo Stratt+_White

Ook meewerken aan de verduurzaming van de technische sector?

Stratt+ Header Verduurzaming v3

Wil jij als technicus meewerken aan een duurzamere wereld? Onze technisch opdrachtgevers verduurzamen continu en maken daarmee impact in de wereld. Jij kunt daaraan bijdragen via uitdagend werk. Bijvoorbeeld in een detavast-constructie, als zzp’er of via werving en selectie. Ga via ons aan de slag in een van de volgende branches:

Stratt+ sector icons vBreed - Blue
Stratt+ sector icons vBlok blue

Wie ben jij?

Waarom kies jij voor Stratt+?

Waar kun je aan de slag?

In 6 stappen naar duurzaam werk

2030-2050
In 20 jaar moeten alle industriële bedrijven toewerken naar een 100% circulaire en klimaatneutrale sector.

Bron: Rijksoverheid

39K-72K
Als gevolg van het klimaatakkoord komen er de komende jaren naar verwachting duizenden voltijdsbanen bij in de techniek.

Bron: TNO

Veelgestelde vragen

Vacatures

Sr. Projectmanager

Hbo
Waterstof
Zuid-Holland
Ben jij klaar voor een uitdagende rol in de energietransitie? Wij zijn op zoek naar een Sr. Projectmanager die bijdraagt aan de toekomst van waterstof in Nederland. Met jouw technische expertise leid je projecten gericht op het vernieuwen van onze energie-infrastructuur. Je coördineert multidisciplinaire teams en zorgt voor de tijdige realisatie van projecten. Uiteraard doe je dit binnen het gestelde budget. Ben je in het bezit van minimaal een hbo-diploma in een technische richting en klinkt dit als echt iets voor jou? Neem dan contact op. We vertellen je graag meer! Let op: deze job is zeker ook mogelijk op zzp-basis!

Supervisor HSE

Mbo+
Waterstof
Zuid-Holland
Wij zoeken een Supervisor HSE voor een vooraanstaand project in Zuid-Holland. Dit project is gericht op de bouw van een nieuwe waterstoffabriek. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de veiligheid en gezondheid op de werklocatie. Daarnaast houdt je toezicht op de naleving van milieu- en veiligheidsnormen. Je zult actief betrokken zijn bij het ontwikkelen van HSE-plannen om de veiligheidscultuur binnen het projectteam te bevorderen. Let op: deze duurzame job is zeker ook mogelijk op zzp-basis. Iets voor jou? Neem dan contact op en we vertellen je alle details!

Supervisor E&I

Mbo+
Energie
Rotterdam
Voor een tijdelijk project in 'verduurzaaming' in de regio Rotterdam, zoeken we een ervaren Supervisor E&I. Ben jij expert in elektro- en instrumentatietechniek en klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees dan zeker verder! Wij bieden een unieke kans om leiding te geven aan een team tijdens de bouw van een duurzame installatie. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het toezicht op en de kwaliteit van de E&I werkzaamheden, waarbij je zorgt voor naleving van veiligheidsnormen en projectdoelstellingen. Op basis van jouw voorkeuren is deze job ook mogelijk op zzp-basis. Iets voor jou? Reageer dan nu! We vertellen je graag meer.

QC Specialist - E&I

Mbo+
Energie
Zuid-Holland
Voor een duurzaam project in Zuid-Holland zoeken we een QC Specialist- E&I (Quality Control Elektrotechniek & Instrumentatie). In deze rol ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van elektrotechnische en instrumentatie werkzaamheden aan industriële installaties. Je voert inspecties uit, rapporteert bevindingen en werkt nauw samen met het projectteam om te zorgen dat alle werkzaamheden voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen. Is dit iets voor jou? Reageer dan nu! Let op: op basis van jouw voorkeuren is deze job ook mogelijk op freelance (zzp)-basis. Laat het ons weten via het onderstaande formulier. Tot snel!

Werkvoorbereider

Mbo
Energie
Zuid-Holland
Wij zijn op zoek naar een ervaren Werkvoorbereider voor een duurzaam greenfield project in Zuid-Holland. In deze rol focus je op de praktische kant van projectvoorbereiding: het plannen van werkzaamheden, bestellen van materialen en zorgen dat gereedschap en uitrusting klaarstaan. Je werkt nauw samen met het projectteam om te zorgen dat alles volgens plan verloopt. Indien gewenst is deze job mogelijk op zzp-basis. Is deze rol voor jou weggelegd? Reageer dan nu. We vertellen je graag meer!

Eerst met ons sparren?

Mbo/Hbo/Wo
Diversen
Landelijk
Sta jij open voor een nieuwe uitdaging in de techniek? Naast de vacatures op deze pagina hebben wij diverse andere mogelijkheden voor technici die willen meewerken aan verduurzaming. Stuur ons eenvoudig een berichtje en wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.

We horen graag van je!

Wil je meer weten over een openstaande vacature? Kom dan met ons in contact via dit formulier. Ook als jouw duurzame droomjob er niet tussen staat, maken we graag kennis met je. We hebben namelijk nog diverse andere carrièremogelijkheden.

"*" geeft vereiste velden aan

* Bij het indienen van dit formulier stem je in met het bewaren van je gegevens.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Equans 400 white - Stratt+
Huntsman 400 white
RWE logo 400x150px

Word jij de nieuwe 

Verduurzaming

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!