Volg Stratt+ op weg naar de nieuwe locatie

Op vrijdag 20 maart hebben Stratt+ en Starts de overeenkomst tot herontwikkeling en herhuisvesting van het huidige kantoor getekend. Via deze pagina willen wij u graag op de hoogte houden over de “vorderingen” op onze nieuwe werkplek. Volgt u Stratt+ ook op weg naar de nieuwe locatie?

 

Vrijdag 28 april: “Kom maar op met die dozen”

Status werkzaamheden:  Aan de bijgewerkte fotogalerij (zie onder) kunt u het zien: een mooi en schoon kantoor dat niet kan wachten op de eerste “dozen”.  De infrastructuur is gereed, het kantoor is goed als klaar dus nu kan de verhuizer aan het werk. Vandaag en morgen is deze bezig om de complete inventaris over te zetten zodat iedereen maandag aan de slag kan met inruimen. De eerste dagen zal het nog wat rommelig zijn, maar vooralsnog lijkt het alsof het “verhuisproject” met succes is afgerond.

 

Wij zien u graag terug op openingsfeest(je). De datum wordt uiteraard zsm bekend gemaakt!

 

Status deadline: Klaar!

Vrijdag 21 april: “De laatste loodjes”

Status werkzaamheden:  Als u de foto’s bekijkt in de galerij onderaan deze pagina, dan zult u zien dat de term “de laatste loodjes” nu echt van toepassing is. Deze week is bijvoorbeeld de keuken geplaatst, zijn de toiletten afgerond, is het tapijt gelegd en hebben de schilders de laatste hand gelegd aan diverse schilderwerkzaamheden. Vandaag wordt er overigens nog hard gewerkt aan het aanleggen van de netwerkbekabeling. Deze week zijn ook de eerste bureaus in de diverse ruimtes geplaatst. Volgende week vrijdag wordt “de rest” verhuist. Gaan we het redden? Tot volgende week!

Status deadline: Nog één week te gaan!

 

Vrijdag 14 april: “We zijn er bijna”

Status werkzaamheden:  Tot ziens deur en welkom lange wand! Met deze “eenvoudige” handeling heeft Stratt direct de beschikking gekregen over een mooie kantoortuin. Een kantoortuin die deze week ook is voorzien van nieuwe verlichting. Deze week is men ook begonnen met het aanbrengen van de vloerbedekking, het installeren van de alarminstallatie en het plaatsen van de laatste kabelgoten. Volgende week komt de schilder langs om de laatste muren van de juiste kleur te voorzien en wordt de nieuwe patchkast geplaatst. Uiteraard hebben wij ook deze week weer foto’s gemaakt zodat u de werkzaamheden van deze week direct kunt bekijken.

Status deadline: Nog twee weken te gaan!

 

Vrijdag 7 april: “Het is al bijna een kantoor”

Status werkzaamheden:  Deze week zijn nagenoeg alle wanden geplaatst en indien mogelijk “glad” gemaakt. De plafondplaten zijn allemaal vervangen waardoor de akoestiek in de diverse ruimten sterk zal verbeteren. Het toiletgedeelte is bijna volledig betegeld en het leidingwerk in de keuken is af. Volgende week worden diverse werkzaamheden afgerond en zal een start worden gemaakt met “mooimaken” of zoals iemand zei “Het is al bijna een kantoor”. Heeft u de nieuwe foto’s in de galerij al bekeken?

Status deadline: Nog drie weken te gaan!

 

Vrijdag 31 maart: De eerste wanden staan

Status werkzaamheden: De aannemer is op dit moment bezig om de wanden aan te brengen. Hierdoor beginnen de contouren van de keuken, de kantoren en de open werkruimte zichtbaar te worden. In de keuken zijn daarnaast diverse aan- en afvoeren aangebracht, een opbergruimte is gecreëerd en de werkplekken zijn benoemd ivm het aanleggen van de benodigde bekabeling. Heeft u de galerij al bekeken?

Status deadline: Nog vier weken te gaan!

 

Vrijdag 24 maart: Lege ruimte

Status werkzaamheden: Deze week is de aannemer gestart met het verwijderen van de bestaande vloerbekleding, plafond en wanden. De contouren van de nieuwe (overleg)ruimtes zijn door middel van loodlijnen op de vloer zichtbaar gemaakt zodat iedere bezoeker direct kan zien welke ruimte waar wordt gecreëerd. Ook zijn de eerste stappen gezet om de natte ruimtes fraaier te maken. Hetzelfde geldt voor de keuken, die op een geheel nieuwe locatie in het pand wordt geplaatst. Via de onderstaande foto’s krijgt u een goede indruk van de werkzaamheden.

Status deadline: Nog vijf weken te gaan!

 

Fotogalerij

Word jij de nieuwe 

Volg Stratt+ op weg naar de nieuwe locatie

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!