Volop genieten tijdens geslaagd medewerkersevent

Struweel medewerkersevent - Stratt+ Cover

Een van de kernwaardes van Stratt+ is dat wij een dreamteam vormen. We werken niet alleen hard, maar doen ook regelmatig leuke dingen samen. Daarom organiseerden we een gezellig medewerkersevent op ’t Struweel met lekker eten en leuke spelletjes.

’t Struweel bleek de perfecte locatie voor ons gezellige event. In deze landschapstuin van 1,4 hectare, aangelegd in een voormalig weiland, zijn allerlei cultuur- en natuurelementen te zien zoals deze vroeger voorkwamen op het eiland IJsselmonde. Een unieke plek om samen te komen en even heerlijk te ontspannen.

Het was lekker weer en de sfeer zat er direct al goed in. Iedereen keek ernaar uit om elkaar weer persoonlijk te spreken. Omdat onze mensen deels op kantoor en deels op projectlocatie werken, organiseren we graag dit soort momenten. Zo blijft iedereen met elkaar in contact en houden we de onderlinge band sterk.

Dina had het event georganiseerd met hulp van Ronald. En om iedereen te beschermen tegen de zon deelden we Stratt+ zonnebrand uit aan alle gasten.

Jeu de boules-competitie

Cateringbedrijf BBQ Events verzorgde voor ons het drinken en een heerlijke barbecue. Op het menu stond allerlei lekkers, waaronder kipsaté, hamburgers, zalm en als afsluiter een chocoladedessert. Het leuke aan de barbecue was dat het een walking dinner was. Niemand had een vaste plaats, waardoor je tijdens het eten veel van plek wisselde en gezellig met iedereen kon bijpraten.

Naast de barbecue lagen er de nodige spelletjes klaar. Niet alleen leuk om te doen, maar ook goed voor de teambuilding. We speelden jeu de boules, een ringenspel, mikado en een grote versie van Jenga. Alle deelnemers waren erg fanatiek. Aan het eind werd er zelfs een heuse jeu de boules-competitie gehouden. Sebastian was de winnaar van de avond met in totaal veertien overwinningen!

Wij vinden het heel belangrijk om regelmatig met onze mensen samen te komen, zowel van ons kantoor als de projectlocaties. Door samen leuke dingen te doen, stimuleren we het teamgevoel binnen Stratt+. Dat is ook nu zeker weer gelukt. We kijken dan ook met veel voldoening terug op dit geslaagde event!

Kom in contact

Wil jij ook leuke medewerkersevents met ons meemaken? Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen om ons team te versterken team. Neem eenvoudig contact op!

Word jij de nieuwe 

Volop genieten tijdens geslaagd medewerkersevent

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!