Wereldhavendagen 2022: mis het niet!

WHD22_1_Stratt+

De Wereldhavendagen komen er weer aan! Op 2, 3 en 4 september 2022 staat Rotterdam in het teken van dit unieke event. Wij kijken alvast vooruit naar alles wat er dan te doen is in en rondom de Rotterdamse haven.

De Wereldhavendagen zijn het grootste jaarlijkse maritieme event van Nederland. Dit jaar vindt de 45ste editie plaats. Met een programma bomvol van de activiteiten is er voor iedereen wel wat te doen.

Tijdens de Wereldhavendagen ontdek je waarom we best een beetje trots mogen zijn op ‘onze’ haven. Ga op een van de vele excursies en neem een kijkje achter de schermen. Bezoek een van de diverse containerterminals in de haven. Of wandel over de kades en geniet van de spectaculaire shows vanaf het water.

Daarnaast kun je ook zelf het water op. Vaar mee op een van de bijzondere schepen in de haven, zoals de zeeslepers. Of stap aan boord bij onze partner Rijkswaterstaat. Kijk hier voor het volledige programma en tickets.

De Rotterdamse haven is ook het werkveld van Stratt+. Veel van onze partners zijn hier gevestigd. Vind jij de haven net zo’n inspirerende omgeving als wij? Check dan onze loopbaankansen in de haven en het industrieel complex.

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Ben jij toe aan een nieuw technisch avontuur, in of juist buiten de Rotterdamse haven? Wij kunnen jou hierbij helpen! Neem contact met ons op om alle opties te bespreken.

Word jij de nieuwe 

Wereldhavendagen 2022: mis het niet!

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!