Wie volgt Niels Smits op als boegbeeld van de Nederlandse procesindustrie?

De verkiezing van de Plant Manager of the Year is weer van start gegaan. Dit jaarlijks terugkerende event wordt georganiseerd door Petrochem VNCI, Nogepa, Votob, Deltalinqs, kennisplatform Het Nieuwe Produceren en het Havenbedrijf Rotterdam.

Door de inspanningen en prestaties van plantmanagers te benoemen en te waarderen draagt de verkiezing bij aan een positief imago van de Nederlandse (proces) industrie. De jury beoordeelt de kandidaten op leiderschap, maatschappelijke betrokkenheid en communicatieve vaardigheden. De focus zal hierbij liggen op aspecten zoals veiligheid, milieu, productiviteit, gezondheid en duurzaamheid. Op 20 juni zullen de kandidaten zich presenteren tijdens het Deltavisie 2019 congres. In de avond wordt de winnaar bekend gemaakt.

Vorig jaar werd Niels Smits van Dow Terneuzen verkozen tot Plant Manager of the Year. In 2017 was dit Emre Kaya directeur van Organik Kimya. Wie volgt deze twee winnaars op? U kunt kandidaten voordragen bij Wim Raaijen, hoofdredacteur van Petrochem wim@industrielinqs.nl.

Let op: doe dit voor 1 maart, want dan sluit de aanmeldingstermijn.

Word jij de nieuwe 

Wie volgt Niels Smits op als boegbeeld van de Nederlandse procesindustrie?

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!