Zomers genieten op de Tweede Maasvlakte

Stratt+ Zomeractie 23 Banner 1200

Voor onze zomeractie gaven wij niet alleen gratis zonnebrand weg, maar ook kaartjes voor de Spido-haventour op de Tweede Maasvlakte. We hebben geloot onder alle inzendingen en Pascal uit Zuidland kwam als winnaar uit de bus! Stap met hem mee aan boord.

Vanuit het centrum naar de Maasvlakte

Om 10:30 uur stapte Pascal met zijn zoontje en zijn vriendin aan boord van de James Cook. Een paar technische weetjes over dit schip: het biedt plaats aan 300 personen, is 9 meter breed, 55 meter lang, en haalt een maximumsnelheid van 11.3 knopen (zo’n 21 km) per uur. Een knap staaltje techniek dus.

Hoewel het regende, begon de tocht goed met een kopje koffie en een lekker stuk appeltaart. Via het Hartelkanaal voer de James Cook vanuit het mooie Rotterdamse centrum naar de Maasvlakte. Onderweg genoten ze van een goed verzorgde lunch.

Niet veel later arriveerden ze op de Tweede Maasvlakte; vroeger zee, maar nu een en al bedrijvigheid. De gids gaf een uitgebreide uitleg over de grote containerschepen en bedrijven die hier te zien zijn. Hieronder bevinden zich diverse opdrachtgevers van Stratt+, zoals Gate terminal, SIF, Neste, LyondellBasell en Onyx Power.

Uniek inkijkje in het havengebied

Bij FutureLand stapten ze van boord voor een uniek inkijkje in het nieuwste havengebied van Rotterdam. Van de modernste containerterminals tot ontwikkelingen in de offshore, het kwam allemaal voorbij.

Na deze korte stop brak het zonnetje door. Gelukkig was Pascal goed voorbereid met zijn flesje Stratt+ zonnebrand! Boven op het dek genoot hij samen met zijn gezin van een heerlijk dessert.

Via de Nieuwe Waterweg en de Maeslantkering keerde het schip terug naar Rotterdam. De James Cook voer ook langs AVR Rozenburg, waar Pascal werkt. Zo zag hij zijn werkplek eens vanaf de andere kant.

Rond 17:30 uur keerde de James Cook terug bij de Erasmusbrug. Voor alle drie was het een hele leuke en geslaagde dag. Dat horen we natuurlijk graag!

Houd onze socials in de gaten

Wil jij ook kans maken op mooie prijzen? Volg onze socials voor de leukste winacties!

Word jij de nieuwe 

Zomers genieten op de Tweede Maasvlakte

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!