Boeien, binden en behouden

Stratt+ netwerklunch UWV 01

Boeien, binden en behouden: dat was het inspirerende thema van de netwerklunch van het UWV Werkgeversservicepunt in Sleeuwijk. Namens Stratt+ waren Naomi en Mandy aanwezig. Zij deden nuttige nieuwe inzichten op.

Interessante sessies

Tijdens verschillende interessante sessies werden ze geïnspireerd over hoe we nog beter de verbinding aan kunnen gaan op de technische arbeidsmarkt. Zo bood Martin Kniest, onder meer bekend van zijn documentaire ‘Wasstraat’, nieuwe perspectieven over maatschappelijke en sociale betrokkenheid.

Daarnaast gaf een arbeidsmarktadviseur praktische tips voor het finetunen van ons recruitmentproces. Bijvoorbeeld over ‘job carving’, het aanpassen van banen op de capaciteiten van werknemers, met name bij mensen met een arbeidsbeperking.

GKN Aerospace sloot af met een boeiende presentatie over de trends die momenteel spelen op de technische arbeidsmarkt.

Verbindende middag

Na afloop van de verschillende sessies gingen Naomi en Mandy ook zelf aan de slag met een leerzame workshop. In kleine groepjes moesten de deelnemers drie stellingen oplossen in lijn met het thema ‘Boeien, binden en behouden’.

Het was een verbindende middag vol nieuwe inzichten, die we verder vorm gaan geven via onze werkprocessen. Zo kunnen we in de toekomst nog beter vraag en aanbod verbinden op de technische arbeidsmarkt.

Met dank aan Danny Sintnicolaas voor de uitnodiging!

Kom in contact

Wil jij ook voor verbinding zorgen in de techniek? Ga aan de slag met een technische uitdaging via Stratt+! Neem eenvoudig contact met ons op.

Word jij de nieuwe 

Boeien, binden en behouden

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!