CO2-neutrale haven staat centraal tijdens iAsk-event

Stratt+ bij iAsk - iTanks - Port of Rotterdam 06

Door kennisuitwisseling leren we elke dag bij over ontwikkelingen in ons werkveld. Daarom waren onze collega’s Dina en Mandy aanwezig bij de iAsk-seizoensopening van iTanks, gehost door Port of Rotterdam. Tijdens dit event stond de CO2-neutrale haven centraal.

Waardevolle inzichten over energietransitie

De iAsk-seizoensopening vond begin september plaats in het Innovation Dock op de RDM Campus. Hoofdthema van het event was de CO2-neutrale haven van de toekomst.

Tim de Knegt, Manager Strategic Finance & Treasury van het Havenbedrijf, was aanwezig als hoofdspreker. Hij sprak over de financiële aspecten die een rol spelen bij de duurzame transformatie van de Rotterdamse haven. Hiermee zette hij het publiek direct aan het denken.

Vervolgens namen de iXclusive Partners van iTanks – Port of Rotterdam, RWE en SPIE – het woord. Zij deelden waardevolle inzichten over de rol van de keten in de energietransitie. De conclusie was helder: alleen door goede samenwerking kunnen we van de energietransitie een succes maken.

Lancering iTravel

Tijdens het event vond de aftrap van iTravel plaats. Dit is een digitaal reisbureau dat bedrijven helpt bij het ontwikkelen van hun digitale bedrijfsvoering. De experts uit het iTanks-netwerk helpen bedrijven onder meer om hun digitale toekomst vorm te geven.

Dit leverde ons nuttige inzichten op over het verduurzamen en digitaliseren van onze bedrijfsprocessen. Tot slot hielden een aantal Port of Rotterdam Innovators innovatieve flitspitches en hadden Dina en Mandy ruim de gelegenheid om te netwerken.

Stratt-bij-iAsk-iTanks-Port-of-Rotterdam-05

We kunnen terugkijken op een erg interessant event waarmee we een hoop hebben bijgeleerd over zowel duurzaamheid in de haven als onze eigen processen!

Wil jij bijdragen aan duurzaamheid in de haven?

Dat kan als technicus bij Stratt+. Via ons kun je bijvoorbeeld aan de slag gaan met de energietransitie in de haven van Rotterdam. Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fotocredits: iTanks

Word jij de nieuwe 

CO2-neutrale haven staat centraal tijdens iAsk-event

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!