Expeditie teamwork

Stratt+ Robinson COVER

Op de werkvloer versterken we elkaar elke dag. Maar zijn we daarbuiten ook een dreamteam? Tijdens een bijzonder uitje in Gelderland mochten we ook daar onze teamspirit laten zien. Met het hele kantoorteam deden we namelijk mee aan Expeditie Robinson! En vervolgens gingen we lekker uit eten in Rotterdam.

Plus (Noord) tegen Kameleon (Zuid)

Samen onze doelen behalen: daar krijgen wij energie van. En dat bereiken we alleen door goed samen te (blijven) werken. Daarom organiseert onze HR-afdeling regelmatig events waarbij teambuilding centraal staat.

Dit keer bracht dat ons in Zoelen, in de buurt van Tiel, voor een middagje Expeditie Robinson. Toen we het terrein opreden, werd de toon direct gezet. Grote borden kwamen ons tegemoet met daarop kreten als: “Welcome to the jungle” en “Durf je nog?”. Tijd om ons beste beentje voor te zetten.

Karakter tonen

Er stonden ons verschillende uitdagende proeven te wachten, waaronder de Touw Ster, Kubus, Staande Puzzel en Vatenrace. Bij elke test werden we flink op de proef gesteld en moesten we zowel fysiek als mentaal karakter tonen. Iedereen ging er dan ook vol voor.

Tijdens het finalespel gingen Michael en Dyon als vertegenwoordigers van Stratt+ (Kamp Noord) de strijd aan met een team van een ander bedrijf. Door uitstekend fysiek en denkwerk van Dyon kwam Stratt+ als eindwinnaar uit de bus.

Geen proef te hoog gegrepen

Na deze toffe middag hebben we de dag gezellig afgesloten met een bezoekje aan het centrum van Rotterdam. We genoten van heerlijke Midden-Oosterse hapjes bij het kleurrijke restaurant Bazar en daarna was het tijd om nog even de de Witte de Withstraat te verkennen.

We kunnen terugkijken op een geslaagd teamevent. Door fysieke kracht, goed denkwerk en vooral veel plezier hebben we laten zien dat geen proef voor ons te hoog gegrepen is. Een speciaal bedankje aan onze topcollega Dina, die de hele dag weer uitstekend geregeld had!

Kom jij erbij?

Wil jij ook deel uitmaken van ons gezellige team? Bekijk onze vacatures of kom direct in contact!

Word jij de nieuwe 

Expeditie teamwork

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!