Focus! De beste match creëren in een wereld vol afleiding

Stratt+ focustraining 02

Wist je dat het aantal prikkels dat we ontvangen in de afgelopen jaren is vervijfvoudigd? Hierdoor is het niet altijd even makkelijk om onze focus erbij te houden op de werkvloer. Dankzij een training focusmanagement kunnen we nu beter met afleiding omgaan.

Werken aan persoonlijke ontwikkeling

Door alle prikkels om ons heen worden we steeds vaker onderbroken in ons werk. En hoe meer onderbrekingen, hoe minder productief we worden. Hierdoor komen we minder aan complexe taken toe. En voelen we ons vaak (te) druk en ervaren we meer stress.

Werk aan de winkel dus! Daarom kwam Focus Academy bij ons langs op kantoor voor de training Focus Management. Het werd een leerzame dag voor ons kantoorteam en we werkten hard aan onze persoonlijke ontwikkeling. Niet voor niets is ontwikkeling een van onze kernwaarden.

De training combineerde theorie met praktijk. Eerst leerden we meer over hoe onze hersenen omgaan met afleiding. Vervolgens gingen we aan de slag met een persoonlijk Focus Plan. Op basis hiervan leerden we om onze focus te optimaliseren.

Beter in staat om ultieme technische match te creëren

De ultieme technische match creëren kost tijd. Hier gaan de nodige stappen aan vooraf, waarbij persoonlijke aandacht ontzettend belangrijk is. Onze klanten en kandidaten verdienen altijd onze volledige aandacht. Dankzij de training Focus Management kunnen wij ze die nu nog beter bieden.

Zo leerden we manieren om beter in de flow te komen na een onderbreking en om productief te werken op elke locatie, of dat nu thuis is of op kantoor. Ook ontdekten we hoe we het beste om kunnen gaan met interne en externe prikkels, zoals e-mails, appjes en collega’s. En we leerden beter om te gaan met afleidende gedachten, waardoor we echt aanwezig zijn in het moment.

Kortom, de training Focus Management heeft ons veel geleerd. Hierdoor zijn we nog beter in staat om de ultieme technische match te creëren en kunnen we onze aandacht volledig richten op wat er echt toe doet: onze mensen.

Wil jij je ook verder ontwikkelen?

Bij Stratt+ zijn we altijd op zoek naar (technisch) talent. Wil jij verder groeien in een professionele omgeving waarin aandacht is voor jouw ontwikkeling? Neem dan contact op!

Word jij de nieuwe 

Focus! De beste match creëren in een wereld vol afleiding

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!