Innovatie en verbinding tijdens het iTanks Kerstontbijt 2023

Het iTanks Kerstontbijt in HAL4 aan de Maas (Rotterdam) was meer dan alleen een feestelijke bijeenkomst: het was een smeltkroes van innovatie en ontwikkelingen in de technieksector. Samen met een inspirerend gezelschap verkenden we de duurzame toekomst van Zuid-Holland.

Het evenement werd gekenmerkt door presentaties van onder anderen gedeputeerden Jeannette Baljeu en Berend Potjer (provincie Zuid-Holland). Zij deelden hun visie op de huidige energie- en havenontwikkelingen. Daarnaast gaf Peter van Hooft van Fieldlab Industrial Electrification boeiende inzichten over de vooruitgang in industriële elektrificatie, een kernaspect van duurzame ontwikkeling.

Het evenement bood natuurlijk ook een uitstekend platform om te netwerken. Laura en Mandy waren namens Stratt+ aanwezig. We willen iTanks en alle aanwezigen bedanken voor wederom een geslaagde bijeenkomst. Op naar het volgende iTanks evenement, zien we jou daar ook?

Samen innoveren

Ben jij ook klaar om de volgende stap te zetten in de techniek? Ontdek hoe we samen met onze opdrachtgevers al werken aan diverse duurzame projecten in de regio. Bekijk onze pagina over carrièrekansen in de verduurzaming van de technische sector en kom in contact!

Bron: iTanks

Word jij de nieuwe 

Innovatie en verbinding tijdens het iTanks Kerstontbijt 2023

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!