Klant is koning

Stratt+ voorziet in capaciteitsvraagstukken binnen het midden- en hoger segment voor de technische industrie. Onze klanten bevinden zich in een groot aantal sectoren, waaronder de olie- en gasindustrie, de civiele techniek, offshore of maritiem en nog veel meer. We streven er voortdurend naar om de relaties met onze klanten te verbeteren en doen er alles aan om de samenwerkingen te optimaliseren.

Dit doen we onder andere door middel van een klanttevredenheidsonderzoek. Hiermee willen we meten hoe goed de relaties met onze klanten daadwerkelijk zijn en waar voor ons nog verbetering in zit, zodat we nog beter op de wensen van de klanten kunnen inspelen. We zijn positief verrast over de binnengekomen resultaten. Dit willen wij graag delen en we laten met trots zien wat wij voor bestaande en nieuwe klanten betekenen.

De perfecte match

Om een zo goed mogelijk beeld te vormen, hebben we contact opgenomen met klanten uit verschillende sectoren. Hiervoor zijn wij continu op zoek naar de juiste match tussen een opdracht of project en een geschikte kandidaat. Dit doen wij door maatwerk te leveren. Maar hoe zien onze klanten dat eigenlijk? Na het stellen van de vraag of Stratt+ de gevraagde type diensten of type functionarissen levert, kon 91% van onze klanten dit beamen.


“Prettige samenwerking, oprecht en transparant.”


Intern maatwerk

De perfecte match ontstaat niet zomaar, maar hier hebben we interne processen voor ontwikkeld die goed op elkaar aansluiten om tot het gewenste resultaat te kunnen komen. Zo is het belangrijk om te weten wat de klant nu écht zoekt. Om te weten wat de klanten vinden van ons interne proces, hebben we hen gevraagd een cijfer te geven over de volgende onderwerpen:

  • Begrijpen van de vraag:                            8.4 zeer goed
  • Communicatie met Stratt+:                       8.8 zeer goed
  • Algemene diensten van Stratt+:               7.8 goed

Netwerk is key

Zoals we hebben laten weten in deze eerdere blog, is LinkedIn het perfecte platform om netwerken uit te breiden. Het is makkelijk om via dit platform nieuwe connecties te maken en bedrijven te volgen. Daarnaast is mond-tot-mondreclame nog steeds erg belangrijk voor ons. Naast al het serieuze werk dat wij leveren, organiseren wij ook leuke uitjes en evenementen om de relaties met onze klanten eveneens op informeel vlak te onderhouden. Hierdoor kan Stratt+ haar netwerk steeds verder uitbreiden, zodat we over nog meer kennis en kunde beschikken. We zijn dan ook blij om te horen dat 98% van onze klanten ons zou aanbevelen bij verdere relaties en kennissen.

Toekomst

Afgelopen jaar was een bewogen jaar. We hebben net zoals de hele wereld de nodige uitdagingen ervaren. Ondanks dat de situatie momenteel anders is, mogen we niet klagen. We zetten alles op alles om het aankomende jaar nog beter te laten verlopen. Met het oog op de toekomst blijven we hard werken. Gelukkig geeft ook ruim 93% van onze klanten aan dat ze over 3 jaar nog diensten zullen afnemen van Stratt+. Dit geeft ons energie om die stap extra te blijven zetten.


“Ga zo door, een top team die de zaken kundig oppakt en eventuele fouten oplost.”


Tot slot willen wij al onze klanten bedanken voor de fijne samenwerking en voor de deelname aan ons klanttevredenheidsonderzoek. Natuurlijk is er altijd ruimte voor verbetering, maar we zijn erg tevreden met de behaalde resultaten. We zien uit naar een fijne toekomstige samenwerking!

Word jij de nieuwe 

Klant is koning

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!