Koffiepauze met Stefan en Jack bij Gate terminal

Stratt+ Stefan & Jack 1200

Bij Stratt+ gaan we graag op bezoek bij onze collega’s op locatie. Zo zien we niet alleen hoe het werk hen in de praktijk afgaat, maar hebben we ook gelijk de gelegenheid om bij te praten.

Dit keer brachten Marco Blokmaker en Michael van der Burg daarom een bezoek aan onze partner Gate terminal op de Maasvlakte. Namens Stratt+ zijn Stefan de Jong en Jack Welkens hier recent begonnen als respectievelijk Field Commissioning Supervisor en Technician E.

Beide mannen hebben al eerder namens Stratt+ bij onze opdrachtgevers in de industrie en techniek gewerkt. Nu gaan ze met veel enthousiasme aan de slag bij Gate voor de lange termijn.

Gate terminal is dé LNG-hub van Europa. Het bedrijf ontvangt LNG (Liquified Natural Gas) vanuit de hele wereld, slaat dit op en maakt het weer gasvormig voor distributie naar onder meer de industrie.

LNG is aardgas dat wordt afgekoeld tot ongeveer -160 °C. Het wordt gebruikt als brandstof voor schepen en vrachtauto’s en is een van de meest milieuvriendelijke fossiele brandstoffen die er zijn.

Naast LNG richt Gate terminal haar blik echter ook op de energie van de toekomst: e-fuels. Het transport hiervan wordt de komende tijd naar verwachting steeds belangrijker in de haven van Rotterdam. Gate heeft hier met verschillende andere spelers in de haven onderzoek naar gedaan.

Onder het genot van een bakje koffie hebben Stefan en Jack alles verteld over hun innovatieve werk bij Gate terminal. Marco en Michael hadden gelijk wat lekkers meegebracht voor bij de koffie. Zo werd het niet alleen een informatief, maar ook een heel gezellig bezoek!

Klaar voor een nieuwe stap?

Ben jij net als Stefan en Jack toe aan een nieuwe technische uitdaging? Stratt+ helpt je graag om deze te vinden! Neem eenvoudig contact met ons op.

Word jij de nieuwe 

Koffiepauze met Stefan en Jack bij Gate terminal

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!