Nieuw talent aan boord

Stratt+ verwelkomt nieuw talent 1200

Bij Stratt+ waarderen we de bijdrage van stagiaires en beschouwen we ze als een belangrijk onderdeel van ons team en de algehele bedrijfsstrategie. Op het kantoor in Zwijndrecht krijgen young professionals de kans om mee te werken aan interessante projecten in de techniek. Dit draagt onder meer bij aan hun professionele ontwikkeling en de groei van Stratt+. Graag stellen we twee nieuwe toppers voor die in het voorjaar van 2024 zijn gestart.

Omzet verhogen bij opdrachtgevers in de techniek

Als eerste maken we kennis met Rick Vollaard. Deze young professional volgt de opleiding Junior Accountmanager aan het Da Vinci College in Dordrecht. Rick zit momenteel in het laatste jaar van zijn studie en wil graag ontdekken hoe zijn toekomst eruitziet na het behalen van zijn diploma. Hier verwacht hij tijdens zijn stage bij Stratt+ achter te komen.

“De eerste indruk van mijn nieuwe stageplek is positief: het voelt alsof ik iedereen al ken, er heerst een goede sfeer, en collega’s boden me direct hulp aan. Ik heb al verschillende taken kunnen uitvoeren, zoals het optimaliseren van cv’s en het bijwerken van vacatures in het CRM-systeem. Dit systeem ondersteunt Stratt+ bij het beheren van hun klantrelaties en interacties, wat voor mij interessant is omdat ik hier nog geen ervaring mee had. Mijn inzet werd positief ontvangen.”

Rick gaat de komende periode onder andere verschillende klantonderzoeken uitvoeren om erachter te komen hoe Stratt+ de omzet kan verhogen bij bestaande opdrachtgevers in de techniek. Hij hoopt zo ervaring op te doen op het gebied van klantgesprekken en bedrijfsstrategieën.

Als je niet kunt winnen, moet je zorgen dat je niet verliest.

Naast zijn studie heeft Rick een leidinggevende rol bij een Sushirestaurant in Zwijndrecht. Hier ontwikkelt hij wekelijks zijn vaardigheden in teammanagement en coaching. Naast zijn werk en studie haalt Rick plezier uit het voetballen bij V.V. Groote Lindt (zeker geen onbekende van ons 😉), waar hij al ruim 10 jaar lid is. Momenteel speelt hij in de O19-1.

Een filosofie waar Rick volledig achterstaat is dat: wanneer je een doel wilt te bereiken, er altijd obstakels op je pad zullen komen. Wanneer dit doel dan onhaalbaar of onrealistisch lijkt, het belangrijk is om iets te bedenken waardoor je in ieder geval niet ‘verliest’ (ofwel het doel niet behaald). Dit zou kunnen betekenen dat je je moet aanpassen aan de omstandigheden of een andere weg naar je eindbestemming moet vinden.

Een mooie gedachte waar wij bij Stratt+ volledig achterstaan. Welkom Rick en veel succes de komende periode!

Opzetten van een accountplan met impact

De tweede aanwinst van het voorjaar 2024 is Ruben Croese. Ook hij is een student Junior Accountmanagement aan het Da Vinci College in Dordrecht. Gedurende zijn stageperiode bij Stratt+ gaat hij aan de slag met het ontwikkelen van een accountplan en doet een uitgebreide analyse van het verkooptraject bij Stratt+.

Deze taken bieden hem de kans om inzicht te krijgen in de technische opdrachtgevers waar wij momenteel mee samenwerken. De analyse geeft een mooi inzicht in de uitdagingen waarmee wij en onze opdrachtgevers geconfronteerd worden. Ruben kijkt vooral uit naar de ontwikkeling van zijn sociale vaardigheden door de interacties met zowel opdrachtgevers als technisch professionals.

Waar enthousiasme ervaring ontmoet, en elke fout een nieuwe les is.

Sportief is Ruben zeker; hij is daarom ook regelmatig te vinden op de voetbalvelden van V.V. Papendrecht, waar hij bekend staat als een betrouwbare ‘centerback’ die het elke spits moeilijk maakt om te scoren. Daarnaast komt hij graag in de sportschool, waar hij tijd met zijn vrienden doorbrengt.

Bij Stratt+ voelde Ruben zich onmiddellijk op zijn plek. “Vanaf het moment dat ik hier binnenstapte, werd ik omgeven door vriendelijke en behulpzame collega’s. Dat zorgde voor een positieve ervaring bij mij.

Hoewel Ruben uit Papendrecht komt en oorspronkelijk niet bekend was met Zwijndrecht of Stratt+, heeft hij zijn draai al snel gevonden. De werkzaamheden bij Stratt+ vindt hij boeiend en sluiten goed aan bij zijn professionele passie voor accountmanagement.

Ruben staat voor het idee: “Waar enthousiasme ervaring ontmoet, en elke fout een nieuwe les is.” Dit illustreert hoe een stagiair met de juiste instelling kan uitgroeien tot een waardevolle aanwinst voor elk team. Een inspirerende gedachte, en we wensen Ruben dan ook enorm veel succes de komende stageperiode!

Ben jij ook op zoek naar een stage die je verder brengt?

Bij Stratt+ doe je niet alleen nuttige werkervaring op, maar lever je ook een tastbare bijdrage aan onze bedrijfsprocessen. Hierdoor heeft een stage ook echt meerwaarde. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Kom dan eenvoudig met ons in contact!

Fotocredits: Patrick Huisman

Word jij de nieuwe 

Nieuw talent aan boord

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!