Ontmoet het team: Mandy Snel-Houtman

Mandy Stratt+ Ontmoet het Team

In de rubriek ‘Ontmoet het team’ maak je kennis met onze teamleden. Dit keer stellen we Accountmanager Mandy Snel-Houtman aan je voor! Ze valt op door haar proactieve houding en een scherpe focus op het beheren van klantrelaties. Ben je geïnteresseerd in haar aanpak? Lees dan het interview en ontdek hoe zij meerwaarde creëert voor onze opdrachtgevers en voor Stratt+.

Omschrijf jezelf in drie woorden

Spontaan, leergierig en sportief, zijn de drie eigenschappen die mij als eerste te binnen schieten. Spontaniteit is voor mij vanzelfsprekend. Ik waardeer onverwachte plannen en activiteiten enorm. Mijn leergierigheid komt voort uit de overtuiging dat je elke dag iets nieuws kan leren, ongeacht je leeftijd. Sportiviteit is belangrijk voor mij vanwege mijn passie voor sporten zoals: padel, boksen en hardlopen. Padel speel ik met mijn gezin, wat ons de mogelijkheid geeft om gezamenlijk een activiteit te ondernemen.

Waarom heb jij gekozen voor een carrière in de commercie?

Commercie zit in mijn genen. Ik vind het geweldig om opdrachtgevers te woord te staan en te helpen. Door bedrijven te bezoeken, zie je echt wat ze doen en wie ze zijn. Na mijn studie aan het Jan Backx (nu het STC), heb ik jaren in de logistiek gewerkt. Op een gegeven moment kreeg ik de kans om bij een expediteur op de salesafdeling aan de slag te gaan. Dat was een goede match. In die rol kon ik namelijk al mijn energie kwijt. Vervolgens ben ik doorgegroeid tot accountmanager. Nu breng ik mijn ervaring uit de logistiek naar de techniek. Beide sectoren hebben veel raakvlakken, wat erg boeiend is om te zien.

Hoe zit jouw typische werkdag als Accountmanager eruit?

Een typische werkdag begint met het lezen en beantwoorden van e-mails. Vervolgens plan ik mijn belangrijkste taken in en neem ik deel aan onze scrum-meeting. De rest van de dag besteed ik voornamelijk aan telefoneren, klantcontact onderhouden, vacatures opvolgen en ervoor zorgen dat de juiste kandidaten worden gezocht. Mijn primaire rol is het verweven van technische vacatures die passen binnen onze expertise en het aantrekken van nieuwe klanten.

Wat vind je het leukste en het minst leuk aan je werk?

Het klinkt misschien een beetje gek, maar het leukste aan mijn werk vind ik het aantrekken van nieuwe klanten door middel van koude acquisitie. Het minst aantrekkelijke aspect van mijn werk is het administratieve gedeelte. Maar goed, dat hoort er nou eenmaal ook bij.

Als het leven je laat struikelen, maak er dan een salto van!

Wat motiveert jou het meest in je werk?

Wat mij het meest motiveert, zijn de mensen met wie ik samenwerk. Ondanks overwegingen om voor mezelf te beginnen, merk ik dat ik het gelukkigst ben als onderdeel van een team. Het werken in teamverband geeft me gewoon veel meer energie. Samenwerken met diverse professionals biedt niet alleen nieuwe perspectieven, maar versterkt ook mijn inzet voor het bereiken van gezamenlijke doelen.

Op welke manier lever jij een bijdrage aan de groei van Stratt+?

Mijn bijdrage aan de groei van Stratt+ ligt vooral in het aantrekken van nieuwe opdrachtgevers en het onderhouden van relaties met bestaande klanten. Daarnaast gebruik ik mijn expertise vanuit de logistieke sector om nieuwe contacten te leggen. Dit heeft inmiddels geresulteerd in het aantrekken van nieuwe opdrachtgevers voor Stratt+. Als Accountmanager geeft dit mij uiteraard de meeste voldoening.

Wat is jouw favoriete Stratt+ ‘kernwaarde’ en waarom?

De kernwaarde ‘ontwikkeling’ is voor mij persoonlijk de belangrijkste. Ik ben ervan overtuigd dat je nooit te oud bent om te leren en te groeien. Mijn overstap naar de technische sector, waar Stratt+ zich in bevindt, is voor mij een leerproces, waarbij ik elke dag uitgedaagd wordt. Dit vind ik ontzettend leuk en motiveert mij enorm!

Wat staat er nog op je bucketlist?

Dat is 100% skydiven. Iets wat ik mogelijk dit jaar in Oostenrijk ga doen tijdens een skivakantie. Oorspronkelijk was ik terughoudend, maar nadat mijn dochter het had geprobeerd en het geweldig vond, ben ik toch nieuwsgierig geworden.

Tot slot: welke tip wil je meegeven aan de lezers?

Mijn belangrijkste advies aan de lezers is om altijd jezelf te zijn. Blijf daarnaast gemotiveerd en hard werken voor de doelen die je jezelf stelt. Zeg niet te snel dat iets onmogelijk is, maar probeer het gewoon. Dat geeft je veel meer voldoening op de lange termijn.

Word jij ook onderdeel van ons team?

Heeft het verhaal van Mandy je geïnspireerd en wil je meer weten over haar ervaringen als Accountmanager? Of ben je misschien geïnteresseerd in de technische carrièremogelijkheden die wij bieden bij Stratt+? Neem dan gerust contact op of bekijk onze vacaturepagina met actuele uitdagingen in de techniek.

Word jij de nieuwe 

Ontmoet het team: Mandy Snel-Houtman

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!