Ontmoet het team: Patricia Kleijzen

Ontmoet het Team Patricia Stratt+ 04

Patricia heeft binnen korte tijd al indruk gemaakt op het team met haar enthousiasme en gedrevenheid. Als Recruitment Consultant gaat ze er bij Stratt+ elke dag vol voor! Ben jij benieuwd naar haar verhaal en wil je meer weten? Lees dan vooral verder.

Welke drie woorden omschrijven jou het beste?

Spontaan, betrouwbaar en daadkrachtig. Mijn spontaniteit uit zich in het gemak waarmee ik gesprekken aanga en nieuwe situaties benader. Betrouwbaarheid is een kernwaarde voor mij, zowel in het winnen van vertrouwen tijdens gesprekken als in het nakomen van afspraken. Daadkracht kenmerkt zich door mijn doortastendheid in het uitvoeren van gevraagde taken.

Waarom heb je gekozen voor een carrière in commercie bij Stratt+?

Bij Stratt+ vervul ik een gecombineerde rol van Recruitment Consultant en Accountmanager. Deze carrièrekeuze komt voort uit mijn passie voor het leggen van waardevolle verbindingen tussen kandidaten en bedrijven. Het voeren van diepgaande gesprekken en het streven naar de perfecte match geven mij voldoening. Het mooie was dat ik mij bij Stratt+ vanaf het eerste gesprek direct thuis voelde. Dat heeft zeker een belangrijke rol gespeeld in mijn beslissing.

Wat vind je het leukste en minst leuk aan je werk?

Het leukste aan mijn werk is de interactie met zowel bedrijven als kandidaten en het creëren van succesvolle matches. Het geeft mij energie om te zien dat mijn inspanningen leiden tot tastbare resultaten. Er is niet echt iets dat ik niet leuk vind aan mijn baan; alle aspecten, zeker de uitdagende, zijn onderdeel van het werk dat ik graag doe.

Hard werken en doorzettingsvermogen openen vele deuren.

Wat motiveert jou in je werk?

Gesprekken met mensen zijn mijn grootste motivatiebron. Of het nu gaat om een dialoog met een klant, kandidaat of een collega. Ik vind het geweldig om inzichten te delen en samen tot oplossingen of ideeën te komen. Deze interacties geven mij de energie om elke dag mijn best te doen.

Waar ben jij trots op in je eerste weken bij Stratt+?

Dat is denk ik mijn vermogen om me snel aan te passen en mijn rol effectief in te vullen, mede dankzij mijn eerdere ervaringen in de technische sector. Een specifieke prestatie die eruit springt bij Stratt+ moet ik nog behalen haha, maar het plaatsen van een starter zal voor mij een teken zijn van mijn groei en succes in de rol.

Wat is jouw favoriete Stratt+ ‘kernwaarde’ en waarom?

De kernwaarde ‘karakter’, vertegenwoordigd door de kameleon, spreekt mij het meest aan. Het symboliseert het vermogen om flexibel te zijn in gesprekken en situaties, en om effectief te communiceren met zowel klanten als kandidaten. Deze waarde weerspiegelt mijn eigen aanpak en stijl in mijn werk. Lees hier meer over onze kernwaarden.

Op welke manier lever jij een bijdrage aan de groei van Stratt+?

Dat doe ik door mijn eigen unieke stijl en benadering te tonen. In plaats van op te gaan in de massa, laat ik zien waar ik voor sta en breng ik mijn ideeën en visie met overtuiging. Samenwerking binnen het team is cruciaal; we versterken elkaar en bouwen samen aan het succes van het bedrijf.

Wat staat er nog op je bucketlist?

Op zakelijk vlak wil ik helpen ons team naar een hoger niveau tillen. Ik geloof dat door betere samenwerking en synergie we fantastische resultaten kunnen bereiken. Op persoonlijk vlak ben ik niet van de vaste plannen; ik houd ervan om dingen spontaan te doen en te genieten van de momenten zoals ze komen. Bijvoorbeeld een mooie reis maken naar Zuid-Afrika.

Welke tip wil je meegeven aan de lezers?

Blijf authentiek en heb de moed om na te streven naar wat je gelukkig maakt. Doorzettingsvermogen en hard werken openen vele deuren. Volg je hart en durf te dromen, want met de juiste instelling is er veel mogelijk.

We horen graag van je!

Ben je geïnspireerd geraakt door Patricia’s verhaal en wil je graag meer weten over de carrièremogelijkheden binnen ons team? Neem dan contact op.

Word jij de nieuwe 

Ontmoet het team: Patricia Kleijzen

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!