Rotterdamse haven in de schijnwerpers op Koningsdag

Koningsdag Rotterdam Banner Stratt+ 01

Op donderdag 27 april is het Koningsdag. Dit jaar viert Koning Willem-Alexander niet alleen zijn verjaardag, maar ook tien jaar Koningschap. In Rotterdam legt hij met zijn familie een bijzondere route af waarin een mooie rol is weggelegd voor de haven.

’s Ochtends wordt het Koninklijk gezelschap feestelijk welkom geheten in Rotterdam-Zuid. Vervolgens is het tijd voor een tocht door de stad, waarbij onder meer aandacht is voor kunst, cultuur en sport, met als eindpunt de Binnenrotte.

Een belangrijk deel van de Koninklijke route vindt plaats over water. Vanaf de Maashaven stapt de Koninklijke Familie aan boord van de watertaxi. Hiermee vaart ze om de Kaap heen en vervolgens onder de Erasmusbrug door, waarna wordt afgemeerd bij Plein 1940.

De watertaxi vaart samen met een kleurrijke stoet van eenmansjeugdzeilbootjes en verschillende innovatieve en duurzame schepen langs de route. Samen passeren zij allerlei schepen die een goed beeld geven van de internationale Rotterdamse haven.

De haven van Rotterdam is een van de belangrijkste werkgebieden van Stratt+. Daarom zijn we trots dat deze tijdens Koningsdag 2023 volop in de schijnwerpers staat. Wat ons betreft is de Rotterdamse haven een prachtige plek om als technicus aan de slag te gaan en mag iedereen dat zien!

Word koning(in) in de techniek

Het thema van Koningsdag 2023 is ‘Wij zijn allemaal Kings & Queens’. Oftewel: iedereen is bijzonder. Wil jij een koning(in) worden in de techniek? Dat kan bij Stratt+! Neem contact op en ontdek hoe.

Word jij de nieuwe 

Rotterdamse haven in de schijnwerpers op Koningsdag

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!