Senior Buyer in unieke chemieomgeving

Banner Tau Stratt+ Tronox

Afgelopen week was het tijd voor een bezoek aan onze collega Taufan Santoso bij Tronox. Marco en Olger gingen langs en namen een heerlijke Stratt+-taart mee. Na een geslaagde proefperiode heeft Taufan namelijk iets te vieren: hij gaat aan de slag als Senior Buyer bij Tronox. Gefeliciteerd, Taufan!

Binnen de afdeling Supply Chain is Taufan betrokken bij mooie nieuwbouwprojecten. Hiervoor verzorgt hij allround inkoopwerkzaamheden. Dit betekent dat hij continu zorgt dat benodigde goederen en diensten op het juiste moment op de juiste plaats beschikbaar zijn voor zijn collega’s.

Daarnaast steekt hij de handen uit de mouwen om de inkoop binnen Tronox naar een hoger niveau te tillen. Dit doet hij niet alleen, maar in nauwe samenwerking met verschillende afdelingen binnen de organisatie. Samen met deze afdelingen zorgt hij dat de inkoop beter aansluit bij de huidige bedrijfsprocessen. Hierbij coacht en adviseert hij zijn collega’s over het inkoopproces.

Stratt+ werkt al jaren samen met Tronox. Deze toonaangevende producent van hoogwaardige titaniumproducten heeft wereldwijd circa 7000 vakmensen in dienst, verspreid over zes continenten. De Nederlandse vestiging in de Botlek is uniek: dit is de enige fabriek in ons land die pigment uit erts maakt

Tronox produceert en verhandelt titaandioxide die voornamelijk gebruikt wordt voor toepassingen in verf en coatings, plastic en papier. Voor de productie heeft Tronox een eigen chlorideproces ontwikkeld.

Voor technici is Tronox een ware schatkist . Op de plant in de Botlek hebben zij de mogelijkheid om met unieke procestechnologieën te werken. Er is ontzettend veel te leren. We wensen Taufan veel succes en plezier in deze boeiende omgeving!

Toe aan een nieuwe technische uitdaging?

Ben jij net als Taufan klaar voor een nieuwe technische uitdaging? Bijvoorbeeld bij een inspirerende chemieonderneming als Tronox? Stratt+ helpt je graag om deze uitdaging te vinden! Neem gerust contact met ons op.

Word jij de nieuwe 

Senior Buyer in unieke chemieomgeving

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!