Technische detachering? Ontdek de voordelen voor young professionals

Technische detachering - voordelen young professionals - Stratt+ 03

Heb jij er als young technisch professional wel eens over nagedacht om via een detacheringsbureau aan de slag te gaan? Dan is het heel belangrijk dat dit een betrouwbaar bureau is. Daarom lees je in deze blog wat goede detachering inhoudt en welke voordelen dit jou biedt.  

Technisch detacheerder kan jou steuntje in de rug geven

Als young technisch professional herken je het vast: een recruiter verschijnt in je mailbox met een ‘mooi’ aanbod. Maar als je goed leest, merk je dat dit aanbod eigenlijk helemaal niet bij je past. Je krijgt het gevoel dat de detacheerder in kwestie vooral snel geld aan je wil verdienen

Helaas moeten we concluderen dat er veel ‘slechte’ bureaus zijn in de techniek. Hartstikke zonde, want hierdoor loopt het imago van de ‘goede’ bureaus schade op en zijn young technisch professionals minder snel geneigd om met een detacheringsbureau in zee te gaan.

Dat terwijl een goede detacheerder juist dat steuntje in de rug kan geven dat je nodig hebt aan het begin van jouw technische loopbaan. Daarom laten we je zien dat het ook anders kan. Lees verder en ontdek de voordelen van goede detachering voor jou als young technisch professional.

Een persoonlijke benadering, geen nummer 

Een recruiter benadert jou voor een functie die helemaal niet bij je past, omdat hij niet de moeite heeft genomen om je profiel goed te lezen. Of je gaat in gesprek met een recruiter en merkt dat er totaal niet naar je wordt geluisterd. Natuurlijk haak je dan af.

Helaas ben je bij veel bureaus slechts een nummertje op de payroll. Er wordt niet naar je omgekeken, laat staan dat een recruiter oprechte interesse heeft in wie jij bent en wat je kunt als young technisch professional. Waarom werkt het bij Stratt+ anders?

Ons team neemt de tijd om jou echt te leren kennen. Alleen zo kunnen we ontdekken wat jou motiveert en waar je gelukkig van wordt. Wij geloven namelijk dat daar de beste kansen liggen. Daarom is persoonlijke aandacht belangrijk in alles wat we doen.

Als young professional weet je misschien nog niet precies welke kant je op wilt (of kunt) in de techniek. Geen probleem, want bij Stratt+ heb je een vast contactpersoon die met jou meedenkt en je coacht als je hier behoefte aan hebt. Een groot voordeel, want zo kun je samen onderzoeken welke technische uitdaging of richting bij jou past. Bijvoorbeeld door gezamenlijk een ontwikkelingsplan op te stellen.

Een ander voordeel dat wij je bieden, is onze ruime ervaring. Hierdoor weten we als geen ander wat werken in de techniek inhoudt en hebben we goede contacten in allerlei technische branches. Zo kunnen we jou als young technisch professional nuttig advies geven over je loopbaan en begrijpen we hoe jij je ambities als startende technicus het beste waar kunt maken. 

Niet snel geld verdienen, maar samen mooie dingen neerzetten

Veel young technisch professionals denken bij een recruitmentbureau aan snel ‘scoren’ om geld te verdienen. Dat is inderdaad hoe een groot deel van de technische recruitmentbureaus te werk gaat. Het maakt ze niet uit hoe, als het geld maar binnenkomt.

De passie voor techniek is bij dit soort bureaus ver te zoeken. En dat terwijl de techniek juist een prachtige en boeiende sector is, waarin je iets tastbaars bij kunt dragen aan mens en maatschappij. Daarom is ons uitgangspunt om samen mooie resultaten neer te zetten: iets maken waar we beiden trots op kunnen zijn. Zowel jij, de young technisch professional, als wij, de detacheerder.

Een bijkomend voordeel is dat je bij ons alle kanten op kunt in de techniek. Ook als je ervaring op wilt doen in een andere functie dan waarvoor je hebt gestudeerd of wilt doorgroeien als young professional. Bij ons kun jij je als (beginnende) technicus breed ontwikkelen. En omdat wij je de kans bieden om bij verschillende technisch opdrachtgevers te werken, ontwikkel jij je in korte tijd tot een flexibele professional met een sterk netwerk.

Young professionals in de techniek - liggende banner - Stratt+ 01

Realistische uitdaging in plaats van mooie praatjes

Veel detacheerbureaus komen met verhalen die te mooi lijken om waar te zijn. Vaak zijn ze dit dan inderdaad. Het bureau kan haar beloftes niet waarmaken en als je bij ze op gesprek bent gegaan, bleek dit vooral zonde van je tijd.

Wij beloven jou niets wat niet haalbaar is en bieden je juist een realistisch stappenplan waar je echt iets aan hebt. Een groot voordeel, want zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt in jouw technische loopbaan en niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Hoe we dat doen? Onze specialiteit is het creëren van de ultieme match tussen onze opdrachtgevers en technici. Hiervoor kijken we niet alleen goed of jij als young professional bij een bedrijf past, maar ook of het bedrijf geschikt is voor jou. Voor jouw ontwikkeling is het namelijk heel belangrijk dat jij goed op je plek zit bij een werkgever.

Stratt+ heeft contact met een groot aantal prominente spelers in de techniek. Met veel van hen werken we al jaren samen. Onze opdrachtgevers zijn regelmatig op zoek naar nieuwe technici voor unieke projecten. Wij brengen jou als young professional graag met deze bedrijven in contact.

Ook als we niet direct een match voor je hebben, zijn we daar realistisch in. Uiteraard verrassen we je dan graag met een mooie functie waar je zelf misschien niet direct aan had gedacht. Als young professional ken je immers nog niet alle kanten van de technische arbeidsmarkt.

Of we kijken of je vanuit jouw huidige profiel naar een functie kunt doorgroeien die wel beschikbaar is. Daarnaast blijven we graag betrokken bij jouw loopbaan en nemen we direct contact op als er een interessante functie voor je vrijkomt.

Nog niet afgestudeerd, maar al wel klaar voor een technische uitdaging? Ontdek waarom een bijbaan in de techniek een boost is voor jouw zelfontwikkeling.

Klaar voor de volgende stap in jouw technische loopbaan?

We maken graag kennis met jou en je ambities als young technisch professional. Neem contact op en til jouw technische carrière naar een hoger niveau!

Word jij de nieuwe 

Technische detachering? Ontdek de voordelen voor young professionals

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!