Uniek inkijkje in Dordrecht tijdens gezellig teamuitje

Stratt+ personeelsuitje Dordrecht - 01

Regelmatig organiseren we vanuit de personeelsvereniging leuke events om aan onze onderlinge band te werken. Zo blijven we een dreamteam. Dit keer had Naomi een leuk uitje in Dordrecht voor ons verzorgd. Tijdens een hele gezellige avond genoten we van lekker eten en een rondvaart op de Dordtse wateren.

Volop genieten tijdens mooie rondvaart

Het uitje was bedoeld voor de werknemers van de personeelsvereniging, zowel op kantoor als op locatie. Het was erg gezellig om elkaar weer te zien. We startten de avond goed bij restaurant het Magazijn in Dordrecht, waar we samen een drankje deden.

Dordrecht is omringd door rivieren en waar kun je het rijke handelsverleden en de historische panden van de stad beter zien dan vanaf het water? Daarom stapten we met zijn allen aan boord bij rondvaartbedrijven Si-Barone en Drijf.

Si-Barone en Drijf lieten ons de historische haven zien, terwijl we ondertussen genoten van een heerlijk driegangendiner van het Dordtse Bistro Twee33. Na twee rondjes door de haven voeren we door naar de Biesbosch.

Sfeer zat er goed in

Tijdens de vaart vertelden de schippers ons diverse leuke feitjes over Dordrecht. Zo leerden we meer over de herkomst van de frikandel, die bijna 70 jaar geleden in de stad werd geïntroduceerd. Tegelijk genoten we van het uitzicht over het water.

De sfeer zat er ondertussen goed in. Naast het heerlijke eten werd er muziek gedraaid en sommigen waagden zich zelfs aan een dansje. Na een mooi rondje door de Biesbosch voeren we terug naar de Dordtse binnenstad.

We kunnen terugkijken op een geslaagd event, waarbij we elkaar weer op een andere manier hebben leren kennen. Dit helpt ons om beter samen te werken en ook op de werkvloer meerwaarde te creëren. Op naar nog meer van dit soort mooie momenten samen.

En bedankt Si-Barone, Drijf en Bistro Twee33 voor de goede zorgen!

Kom jij ons versterken?

Wil jij naast uitdagend werk ook genieten van de gezelligste teamuitjes? Het kan bij Stratt+! Neem eenvoudig contact op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Word jij de nieuwe 

Uniek inkijkje in Dordrecht tijdens gezellig teamuitje

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!