Verbeteringen op maat bij Rijkswaterstaat

Jaap Stratt+ 1200

Onze collega Jaap Wolters is begonnen aan een mooie nieuwe uitdaging als Adviseur Verbeterprogramma ADR bij Rijkswaterstaat. Van harte gefeliciteerd, Jaap!

Inkoopbeheer en contractmanagement verbeteren

Bij Rijkswaterstaat (RWS) vervult Jaap een belangrijke rol binnen het ADR-verbeterprogramma. Dit tijdelijke programma is in september 2021 gestart en heeft als doel om het inkoopbeheer en het contractmanagement binnen RWS te verbeteren.

Met het ADR-verbeterprogramma wil RWS haar medewerkers stimuleren en ondersteunen in de inkoopprocedures van de organisatie. Jaap ontwikkelt en implementeert maatregelen waarmee hij niet alleen de inkoopprocedures verbetert, maar ook de kwaliteit hiervan borgt.

Deze maatregelen helpen zijn collega’s om de vastgelegde stappen in het inkoopproces tijdig en juist uit te voeren. Denk hierbij aan het onderbouwen van prestatieverklaringen en het up-to-date houden van het inkoopdossier.

In zijn nieuwe baan werkt Jaap samen met verschillende collega’s binnen het verbeterprogramma. Naast dat zij de nieuwe inkoopmaatregelen verder uitwerken, creëren zij draagvlak voor de uitvoering hiervan en de bijbehorende besluitvorming binnen de organisatie.

Connectie met het water

Onze partner Rijkswaterstaat levert een belangrijke bijdrage aan de Nederlandse samenleving. Als uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat zet ze zich in voor een leefbaar, bereikbaar en veilig Nederland. Hiervoor ontwikkelt en beheert ze rijkswegen, -wateren en -vaarwegen.

Jaap begint aan zijn tweede avontuur bij Rijkswaterstaat. Eerder was hij hier actief als freelance Contractmanager. Dat hij een connectie heeft met het water kunnen we wel stellen. In zijn vorige baan (ook via Stratt+) was hij namelijk Project Manager Procurement bij scheepswerf Damen Naval. Daarnaast gaat hij in zijn vrije tijd graag zeilen.

Een ander leuk feitje is dat Jaap alweer voor de derde keer aan de slag gaat via Stratt+. Onze samenwerking is dus zeker een succes!

In zijn nieuwe rol werkt hij op de vijftiende verdieping (van de 23) van het prachtige Rijkswaterstaatkantoor in Utrecht. Thom ging bij hem langs op kantoor om een bakkie te doen. Ze hebben besproken hoe de opdracht verloopt. Gelukkig blijkt Jaap het erg naar zijn zin te hebben. Om zijn goede start te vieren, kreeg hij natuurlijk een heerlijke Stratt+ taart overhandigd.

Ook een nieuwe start maken in de techniek?

We leren jou graag goed kennen zodat we een technische uitdaging kunnen vinden die echt bij je past. Neem eenvoudig contact op!

Word jij de nieuwe 

Verbeteringen op maat bij Rijkswaterstaat

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!