Ervaar de toekomst van techniek tijdens Wereldhavendagen

Stratt+ rotterdam haven 44

Op 1, 2 en 3 september beleef je in de Rotterdamse haven de 46ste editie van de Wereldhavendagen. Tijdens dit event krijg je een uniek kijkje achter de schermen van ons werkveld. Benieuwd wat er allemaal te doen is? Lees dan snel verder!

Tal van activiteiten tijdens Wereldhavendagen

Zoals elk jaar staat er van alles op het programma tijdens de Wereldhavendagen. Naast excursies en rondvaarten kun je genieten van diverse shows op het water. Het terrein is elke dag geopend van 10.00 tot 18.00 uur. En op zaterdagavond is er een avondshow met vuurwerk.

Struin over de Rotterdamse kades en ontdek welke mensen en bedrijven met de haven verbonden zijn. Je kunt hier onder meer racende boten, helikopters en enorme schepen spotten.

Of stap aan boord voor een excursie, rondvaart of tour. Zo kun je meekijken in het hart van de haven bij onze opdrachtgever Koole Terminals of meegaan op rondvaart naar onze partner ExxonMobil. Bekijk hier het het volledige programma voor de excursies.

Innovatie in de haven

Innovatie staat centraal in de Rotterdamse haven en dat blijkt ook uit het programma van de Wereldhavendagen. Zo ervaar je de energietransitie van dichtbij en ontdek je de slimme haven van de toekomst.

Daarnaast maak je kennis met de verschillende carrièremogelijkheden van de haven. Hierbij zul je merken hoe interessant het is om in de haven van de Rotterdam aan de slag te gaan. Je komt hier namelijk elke dag in aanraking met de techniek van de toekomst.

Kortom, als liefhebber van techniek mag je de Wereldhavendagen 2023 absoluut niet missen!

Aan de slag in de haven

Ben jij geïnteresseerd in een carrière in de haven? Zoek dan niet verder! Via ons brede netwerk vinden wij de technische havenuitdaging die echt bij je past. Neem nu contact op.

Word jij de nieuwe 

Ervaar de toekomst van techniek tijdens Wereldhavendagen

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!