Ontmoet onze nieuwe stagehelden

Stratt+ stagelopen in het najaar 01

Klaar om kennis te maken met onze nieuwste stagiairs? Deze periode komen opnieuw een aantal ambitieuze young professionals ons team versterken. Bij Stratt+ staat hun persoonlijke ontwikkeling centraal en zijn ze in staat om hun kennis in de praktijk te brengen.

Iedereen staat voor je klaar

Max Klop is 21 jaar en volgt de opleiding Bedrijfskunde aan de Avans Hogeschool in Breda. Tijdens zijn stage gaat hij onderzoeken hoe wij onze bedrijfscultuur en -werkwijze beter kunnen laten aansluiten op onze bedrijfsdoelen. Zo wil Stratt+ onder meer de missie en visie op bureaus veranderen. Max onderzoekt hoe wij deze transitie het beste kunnen aanpakken.

Zijn eerste indruk van zijn nieuwe stageplek is alvast positief: “Je wordt super goed ontvangen, iedereen staat voor je klaar en wil het meeste uit je halen. In combinatie met de luchtige humor op kantoor zorgt dat ervoor dat je je snel deel van de groep voelt.”

Helemaal onbekend was Stratt+ niet voor Max; hij kende ons namelijk al via voetbalclub VV Groote Lindt in Zwijndrecht, die wij sponsoren. “Daarom vind ik het superleuk om de komende maanden samen te werken met de gezichten achter de organisatie.”

Bij Groote Lindt is Max aanvaller in de hoofdmacht. Daarnaast golft hij veel bij Seve in Rotterdam. Hij is dus behoorlijk sportief, maar heeft ook andere hobby’s: “Ik reis graag met vrienden en na schooltijd geniet ik graag van een terrasje.”

Extra relaxte start

Jeviën Meulens volgt de opleiding Junior Accountmanager aan het Albeda College in Rotterdam. Hij zit in het laatste jaar van zijn studie en gaat daarna een keuze maken voor een vervolgopleiding.

Hij heeft een aantal ambitieuze stagedoelen bij Stratt+. Zo focust Jeviën zich op ons commerciële beleid. Hij voert marktonderzoek uit en formuleert aanbevelingen om nieuwe klanten voor Stratt+ aan te trekken. Daarnaast gaat hij ons CRM-systeem en onze online marketing onderzoeken en twee promotieactiviteiten opzetten.

Ook Jeviën had direct een positieve indruk van Stratt+: “Toen ik hier begon, voelde ik me meteen op mijn gemak. Mijn collega’s hebben me hartelijk ontvangen en ik kan met iedereen goed opschieten. Het was extra leuk om hier te starten, omdat ik mijn collega Thom Kraaijeveld al kende van het voetballen. Dat maakte mijn start extra relaxed.”

Hij vindt voetbal niet alleen erg leuk, maar het helpt hem ook om zijn hoofd leeg te maken: “Ik voetbal bij VVGZ in Zwijndrecht als verdediger. Ik vind het lekker om in de avond even nergens aan te denken en plezier te hebben op het veld.”

Lees hier meer over de ervaringen van andere studenten bij Stratt+.

Met open armen ontvangen

Onze derde stage-aanwinst is Joëlle Kroes. Zij volgt de opleiding International Business Studies aan het Albeda College in Rotterdam.

Tijdens haar stage gaat Joëlle meer leren over klantenwerving. Ze wil de huidige methoden voor klanten- en kandidatenwerving graag beter leren begrijpen. Daarnaast kijkt ze ernaar uit om nieuwe creatieve benaderingen te bedenken om klanten aan te trekken.

Stratt+ stagelopen in het najaar Jo

Ze heeft dan ook al veel uitleg gehad over hoe onze bedrijfsprocessen werken: “Mijn eerste indruk van Stratt+ was erg fijn, je wordt met open armen ontvangen en alles wat nieuw is wordt meteen uitgelegd. Ik werd echt meegenomen in hoe alles werkt en kreeg direct uitleg over de verschillende functies.”

Na werktijd is Joëlle graag op de manage te vinden: “Ik ben met paardrijden begonnen toen ik zeven jaar was en ik kom echt tot rust als ik aan het rijden ben. Na een lange dag op kantoor is het altijd fijn om even langs de paarden te gaan.”

Meer weten over stagelopen bij Stratt+? Ontdek hier hoe een stage bij ons eruitziet en welke (doorgroei)kansen wij jou als student te bieden hebben.

Op zoek naar een studentenbijbaan of stage?

Neem dan contact met ons op! Bij Stratt+ doe je niet alleen nuttige werkervaring op, maar ga je ook een tastbare bijdrage leveren aan onze bedrijfsprocessen. Hierdoor heeft een stage bij Stratt+ echt meerwaarde.

Word jij de nieuwe 

Ontmoet onze nieuwe stagehelden

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!