Kom stage lopen bij Stratt+

Stage bij Strattplus - Bart Krosse

Zoek jij nog een interessante stageplek? Dat komt mooi uit, want Stratt+ heeft verschillende stageplekken beschikbaar voor het voorjaar van 2024. Kom je bij ons stage lopen, dan bieden we jou een leuke en leerzame stageplek. Wil je weten wat een stage bij Stratt+ inhoudt? Lees dan snel verder!

Wie zijn wij?

Stratt+ is al sinds 1976 actief in met name technische branches. Wij bieden verschillende diensten aan het bedrijfsleven en de overheid en zijn betrokken bij projecten door heel Nederland. We richten ons op het detacheren van professionals en bieden daarnaast projectmanagement en advies aan bedrijven in de industrie en overheidsinstanties, zoals Defensie.

Onze focus ligt op kennis en capaciteit in het midden- en hogere segment. Wij ondersteunen onze opdrachtgevers bij de realisatie en het bepalen van de haalbaarheid van projecten. Daarnaast hebben we ervaring met de oplevering, het beheer en onderhoudswerkzaamheden binnen (technische) projecten. Bij al deze werkzaamheden stellen we de mens centraal. Dat geldt zowel voor onze opdrachtgevers als medewerkers.

Wat zijn de stagemogelijkheden bij Stratt+?

Stratt+ zet zich al jarenlang in voor studenten en young professionals. Wij bieden plaats aan de volgende studierichtingen: recruitment, sales, marketing, ondernemerschap, bedrijfskunde, HRM en informatica. Kortom, bij ons is veel mogelijk. Als je kiest voor een stage bij Stratt+, dan krijg je veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. In overleg met jou stemmen we je stage af op de opleiding die je volgt en de wensen die je hebt.

Bij Stratt+ bieden we een combinatie van theorie en praktijkervaring. Bevalt de stage van beide kanten? Dan kan het zomaar zijn dat we jou na je afstuderen een baan aanbieden. Naast ‘gewone’ stages bieden wij ook plek aan studenten die bij ons willen afstuderen of hun minor willen volgen.

Zo is een studente Bedrijfskunde van de Hogeschool Rotterdam bijvoorbeeld afgestudeerd bij Stratt+. Zij onderzocht de output van KPI’s binnen Stratt+ en wat er aan dit proces verbeterd kon worden. Ze vertelt: “Het team van Stratt+ is erg open en vriendelijk. Iedereen staat klaar om je te helpen en je wegwijs te maken. Het is ook fijn dat de managers en directeuren openstaan voor vragen en het echt op prijs stellen wanneer je ze een vraag stelt.”

Samenwerkingen met hogescholen

In het verleden hebben we studenten begeleid uit Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland. Logisch ook, met onze vestiging net onder Rotterdam. Deze studenten volgden bijvoorbeeld een opleiding via de Hogeschool Rotterdam, de Haagse Hogeschool of Avans Hogeschool.

Stratt+ werkt actief samen met de Haagse Hogeschool. Stratt+ biedt studenten in de richting van ondernemerschap bijvoorbeeld kansen om zichzelf te ontwikkelen. Recent was dit Bart Krosse, vierdejaarsstudent aan de opleiding Ondernemerschap en Retail Management aan de Haagse Hogeschool. Tijdens zijn stage heeft hij op verschillende manieren bijgedragen aan de effectiviteit van de online marketing. Bijvoorbeeld door een duidelijker plan op te stellen achter de content die Stratt+ plaatst en door het online bereik van Stratt+ te laten groeien, voornamelijk op LinkedIn.

Bij Stratt+ heeft Bart de kans gekregen om zich te oriënteren op het werken binnen een commercieel bedrijf gespecialiseerd in techniek. Hierdoor heeft hij waardevolle lessen geleerd voor zijn eigen ondernemerschap. Wil je meer weten over hoe Bart de stage bij Stratt+ heeft beleefd? Bekijk dan onderstaande video. Of lees onze eerdere artikelen over stage lopen bij Stratt+ hier en hier.

Doorgroeien bij Stratt+

Meerdere van onze huidige collega’s zijn ooit bij Stratt+ begonnen als stagiair. Onze collega Olger Rutte bijvoorbeeld. Hij begon in 2014 als afstudeerder en is via de afdeling accountmanagement doorgegroeid tot teamlead sales. Hij vertelt: “Stratt+ is een mkb-bedrijf en ik merkte direct dat zo’n type organisatie goed bij mij past. In een kleiner bedrijf krijg je namelijk veel verantwoordelijkheid en heb je grote invloed op het succes dat behaald kan worden.” Via Stratt+ heeft Olger diverse opleidingen gevolgd, waaronder NIMA A en NIMA B.

Ook Michael van der Burg begon ooit bij ons als stagiair. Na een periode als recruiter is hij inmiddels de directeur van Stratt+. Michael heeft via Stratt+ zijn salesdiploma en master Business Administration behaald.

Kom ook stage lopen bij Stratt+!

Enthousiast geworden? Voor het voorjaar van 2024 zoeken wij nog nieuwe stagiair(e)s. Wil jij een leuke en leerzame stageplek, waar je serieus wordt genomen en echt kan laten zien wat je in huis hebt? Stuur dan gerust een mail naar Dina, via dit formulier. We horen graag van je!

Word jij de nieuwe 

Kom stage lopen bij Stratt+

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!