Ontmoet onze nieuwste stagiair accountmanagement

Arkin stagiair Stratt+ 03

Benieuwd naar de nieuwste stage-aanwinst van ons team? We stellen hem graag aan je voor! Maak kennis met Arkin Sofuoglu, vol motivatie om nieuwe dingen te leren.

Arkin volgt de opleiding Junior Accountmanager aan het Albedacollege in Rotterdam. Daarnaast is hij gestart met zijn stage bij Stratt+. Hij vertelt: “Ik vind het best wel spannend en uitdagend om stage te lopen voor mijn opleiding.” Gelukkig voelt Arkin zich al prima op zijn plek bij ons.

Bij Stratt+ onderzoekt Arkin of hij na zijn studie aan de slag wil als accountmanager (in de techniek) of toch liever voor een andere richting kiest. Hij zet zich voor 100 procent in om bij te dragen aan de ambitieuze doelen van Stratt+. Verder wil hij de uitdagingen van accountmanagement in de praktijk ervaren en hiervan leren.

Dat Arkin gemotiveerd is, is wel duidelijk. Dat zien we ook terug in zijn hobby’s: “In mijn vrije tijd houd ik van sporten. Zelf ga ik meerdere keren per week naar de sportschool voor krachttraining. Het fijne aan de sportschool is dat je even je gedachten op nul kunt zetten en tegelijk plezier hebt met bijvoorbeeld het heffen van gewichten.”

Namens het hele team wensen we Arkin enorm veel succes tijdens deze stageperiode!

Ga ook bij ons aan de slag

Zoek jij net als Arkin een leuke bijbaan of stage bij een commerciële werkgever? Neem dan contact op! Meer weten over stage lopen bij Stratt+? Check de ervaringen van onze eerdere stagiairs.

Word jij de nieuwe 

Ontmoet onze nieuwste stagiair accountmanagement

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!