Onze nieuwste young professionals: sportief en ambitieus

Stratt+ young professionals- sportief en ambitieus 01

Bij Stratt+ vinden we het heel belangrijk om plek te bieden aan young professionals. Daarom verwelkomen we drie nieuwe talenten: Thom, Niek en Dyon. Alle drie zijn ze lekker sportief en erg enthousiast om werkervaring bij ons op te doen.

Onderzoek doen naar bedrijfscultuur en -werkwijze

Thom Kraaijveld is een van onze twee nieuwe meewerkstudenten. Hij is 19 jaar oud en volgt de opleiding Bedrijfskunde aan de Hogeschool Avans in Breda.

Hij is pas net gestart, maar voelt zich al prima op zijn plek bij Stratt+: “Ik vind het interessant om kennis op te doen over een voor mij onbekend vakgebied en ik waardeer het enthousiasme waarmee mijn collega’s me nieuwe dingen leren.”

Thom gaat onderzoeken welke bedrijfscultuur en -werkwijze het beste aansluiten op de ambitieuze doelen van Stratt+, zoals onze missie om de visie te veranderen op bureaus. Hij gaat in kaart brengen hoe wij deze transitie het beste kunnen aanpakken. Daarnaast heeft hij voor de toekomst de ambitie om bij ons stage te lopen.

Over zijn hobby’s vertelt hij: “In mijn vrije tijd houd ik van sporten. Zelf voetbal ik als spits bij VVGZ in Zwijndrecht. Het fijne aan sport is dat je even je gedachten op nul kunt zetten en plezier kunt hebben met vrienden en teamgenoten.”

Fijne sfeer en vriendelijke collega’s

Niek Wepster volgt de studie Commerciële Economie: SportMarketing & Management. Dit doet hij aan de Hogeschool Rotterdam. Hij komt tijdens zijn stage het marketingteam van Stratt+ versterken.

Wij hebben aan Niek gevraagd wat zijn eerste indruk was van Stratt+. “Bij mijn sollicitatie viel me op dat er een fijne sfeer hangt. Dat was voor mij ook een van de redenen waarom ik hier graag stage wilde lopen. Nu ik eenmaal ben begonnen, merk ik dat iedereen erg vriendelijk en behulpzaam is. Ik heb erg veel zin in de komende paar maanden!”

Zijn stage-ambities? “Ik hoop bij Stratt+ veel te leren op het gebied van (online) marketing. Daarnaast wil ik onderzoeken hoe we met Stratt+ meer young professionals kunnen bereiken en aan ons kunnen binden.”

Ook Niek is graag lekker sportief bezig: “In mijn vrije tijd doe ik onder andere aan hockey bij de hockeyclub Dordrecht. Ik speel in de verdediging (linksback) of links op het middenveld.”

Niek volgt het voorbeeld van verschillende andere Hogeschool Rotterdam-studenten bij Stratt+. Lees hier meer over hun (stage)ervaringen.

Enthousiaste Erasmusstudent

Dyon Purperhart is onze andere nieuwe aanwinst. Hij is een enthousiaste 23-jarige honoursstudent Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Momenteel zit hij in zijn derde jaar en hierna wil hij graag de master Finance and Investments volgen.

Zijn doel bij Stratt+ is duidelijk: “Hoewel mijn studie voornamelijk theoretisch is, ben ik erg gemotiveerd om te ervaren hoe het er in de praktijk aan toegaat in het bedrijfsleven. Daarom heb ik besloten om bij Stratt+ te gaan werken.”

Zijn indruk was direct positief: “Ik werd vriendelijk en open ontvangen door het team en ben erg enthousiast om aan mijn functie te beginnen.”

Daarnaast is Dyon ook erg sportief. In zijn vrije tijd doet hij fanatiek aan Thaiboksen en fitness en is hij erg geïnteresseerd in voeding en gezondheid. Het afgelopen jaar heeft hij voor een uitwisseling zelfs in Thailand gewoond, waar hij zich volledig kon richten op zijn training.

Meer weten over onze stages? Lees dan deze uitgebreide blog over wat een stage bij Stratt+ inhoudt en welke goede (doorgroei)kansen je als student bij ons hebt.

Ook geïnteresseerd in een studentenbijbaan of stage bij Stratt+?

Wacht dan niet af, maar neem contact met ons op! Bij ons krijg je namelijk volop kansen om je kennis in de praktijk te brengen en tegelijk nuttige werkervaring op te doen.

Fotocredits: Winsser Visuals

Word jij de nieuwe 

Onze nieuwste young professionals: sportief en ambitieus

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!