StocExpo 2024: de toekomst van tankopslag

Stratt+ StocExpo Rotterdam 1200 - 01

Het is bijna zover; we bereiden ons voor op een nieuwe editie van StocExpo, de storage terminal operators conference and exhibition. Dit vooraanstaande evenement voor de tankopslag- en energie-infrastructuurindustrie staat jaarlijks op de agenda. Natuurlijk zijn wij er ook weer bij in Rotterdam Ahoy!

StocExpo 2024 staat opnieuw garant voor een tweedaags evenement, boordevol boeiende activiteiten. Het biedt (technisch) professionals in onder andere de brandstofopslag en -transport een uitgelezen kans om de laatste ontwikkelingen en innovaties in het veld te ontdekken.

Daarnaast fungeert het evenement als de ideale ontmoetingsplaats voor stakeholders uit verschillende sectoren, zoals olie en gas, en de (petro)chemie. Duizenden professionals uit meer dan 100 verschillende landen komen samen in Rotterdam om strategieën te verkennen die organisaties vooruithelpen in de energietransitie.

Een overzicht van de conferentiethema’s:

  • Security of Supply
  • Future Fuels
  • Emissions Reductions
  • Digitalisering Terminal
  • Operations & Safety

Voor Stratt+ biedt StocExpo 2024 waardevolle inzichten in de toekomst van brandstofopslag. Hierdoor blijven we op de hoogte van de nieuwste innovaties in de markt, wat cruciale informatie is om onze technische professionals effectief te begeleiden naar hun volgende project binnen de industrie.

Uiteraard verheugen we ons erop om veel van onze opdrachtgevers persoonlijk te zien en te spreken. Namens Stratt+ zullen Linda en Mandy aanwezig zijn en zij zien ernaar uit om jou daar te ontmoeten.✨

Werk ook mee aan de toekomst van tankopslag.

Ben jij een (technisch) professional en geïnteresseerd in een rol bij het vormgeven van de toekomst van brandstofopslag? Of werk je voor een technisch opdrachtgever en ben je op zoek naar de juiste professionals? Neem dan zeker contact met ons op.

Met ons uitgebreide netwerk in de industrie kunnen we jou mogelijk hierbij ondersteunen. Ons team staat voor je klaar!


StocExpo 2024

Datum: 12 en 13 maart 2024
Locatie: Rotterdam Ahoy
Meer informatie: StocExpo

Word jij de nieuwe 

StocExpo 2024: de toekomst van tankopslag

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!