Stratt+ brandvideo: samen creëren we de plus

Stratt+ Brandvideo - samen creëren we de plus 02

Heb jij onze nieuwe brandvideo al gezien? Hierin vertellen technici Lenny en Faisel over hun samenwerking met Stratt+. Zij staan voor de ‘plus’ in Stratt+, oftewel de meerwaarde die wij samen creëren in de techniek. Ontdek hoe!

Mensen staan centraal

In samenwerking met de video-experts van PPCRN hebben we er hard aan gewerkt: de nieuwe Stratt+ brandvideo. En nu kunnen we hem aan jullie presenteren.

We hebben deze video gemaakt om ons verhaal en onze missie op een inspirerende manier te delen. Naast een interessant kijkje achter de schermen maakt de video tastbaar waar wij voor staan. We zijn namelijk trots op wat we doen en delen dat graag met de buitenwereld.

Bekijk de video hieronder:

In de brandvideo vertellen technici Lenny van der Leun en Faisel Baboe je meer over hun samenwerking met Stratt+. Bij Stratt+ staan mensen centraal en dat zie je terug in de video. Allebei benoemen ze onze persoonlijke werkwijze en waarom dit voor hen een grote meerwaarde is.

De benadering van Stratt+ is persoonlijk, omdat wij geloven dat dit de enige manier is om onze missie waar te maken: het verbinden van vraag en aanbod op de technische arbeidsmarkt. Op basis van onze vijf kernwaarden werken wij altijd aan onze toegevoegde waarde (de plus), zodat we echt een verschil kunnen maken in het technische landschap.

Behoeften in kaart brengen

Lenny is Manager Nieuwbouw bij Isover Nederland (Onderdeel van de Franse multinational Saint-Gobain). Voor het vinden van hooggekwalificeerde technici werkt hij regelmatig met ons samen.

Bij Isover Nederland in Etten-Leur stonden we samen met Lenny voor een bijzondere uitdaging: in korte tijd had het bedrijf meerdere technisch professionals nodig voor een groot project. Toen zijn we samen met hen het diepe in gedoken om de juiste personen te vinden.

We brachten de behoeften van de organisatie helder in kaart en zijn er vervolgens vol voor gegaan om de juiste technici voor hen te vinden. Hierdoor is het ons samen gelukt om binnen enkele gesprekken diverse hooggekwalificeerde technici bij Isover Nederland te plaatsen.

Mensen gelukkig maken geeft energie

Veiligheidsexpert Faisel Baboe is freelancer en werkt via Stratt+ als Adviseur Integrale Veiligheid bij Rijkswaterstaat. Hij is een van de zeer ervaren technici die we hier in de afgelopen jaren hebben geplaatst.

Verschillende van onze collega’s zijn bij Rijkswaterstaat op bezoek geweest om meer te leren over Faisels werk in de praktijk. Door bij onze technici op locatie langs te gaan, leren we hen nog beter kennen. En dat helpt ons om de ultieme technische match te creëren. Want mensen écht gelukkig maken, dat geeft energie!

Klaar om jouw passie te vinden in de techniek?

Wij leren jou graag goed kennen zodat we een technische functie kunnen vinden die echt bij je past. Zo zit jij straks helemaal op je plek in de techniek. Neem eenvoudig contact op!

Word jij de nieuwe 

Stratt+ brandvideo: samen creëren we de plus

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!