Stratt+ ontmoet afstudeerstudenten op Het Kasteel

Stratt+ op Het Kasteel Rotterdam

Hogeschool Rotterdam en Rotterdam Business School organiseren op dinsdag 8 november 2022 het Meet the Future Business Professionals Event. Dit leuke en leerzame event vindt plaats op Sparta-Stadion ‘Het Kasteel’. Wij zijn erbij!

Bedrijven met een afstudeeropdracht maken tijdens dit netwerkevent kennis met de vierdejaarsstudenten van de Hogeschool Rotterdam (RBS). Zij studeren commerce, finance, management of international business en zijn op zoek naar een opdracht.

Er zijn zowel Nederlands- als Engelssprekende studenten aanwezig. Naast het netwerken met bedrijven volgen zij verschillende workshops waarin ze nadenken over professionele vraagstukken.

Leerzame combinatie van theorie en praktijk

Onze collega’s Naomi en Dina zijn ook van de partij. Zij kijken ernaar uit om met de studenten in gesprek te gaan. Stratt+ zoekt momenteel diverse young professionals voor HRM, Sales en Marketing.

Wij bieden studenten die bij ons afstuderen een leerzame combinatie van theorie en praktijkervaring. Benieuwd wat een afstudeeropdracht bij Stratt+ inhoudt? Lees over de ervaringen van onze vorige stagiairs.

Ook bij ons afstuderen?

Kun jij er niet bij zijn tijdens het event, maar zou je wel graag ons team versterken? Kom dan met ons in contact! Wij vertellen je graag over jouw opties voor een afstudeeronderzoek (inclusief derdejaars meewerkstage) bij Stratt+ vanaf februari 2023.

Word jij de nieuwe 

Stratt+ ontmoet afstudeerstudenten op Het Kasteel

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!