Technische kennis vergroot tijdens geslaagde workshop Promasafe

Stratt+ Promasafe Workshop 01

We kunnen terugkijken op een succesvolle workshop Machineveiligheid & CE-markering. Op het Stratt+ kantoor deelden de experts van Promasafe hun kennis met een groep enthousiaste technici. Het werd een succesvolle en leerzame middag.

Kennis delen over machineveiligheid

De workshop stond in het teken van kennisdeling over machineveiligheid. Dit thema is ontzettend belangrijk binnen de machinebouw en in fabrieken. Toch blijft het in de praktijk nog te vaak onderbelicht.

Daarom organiseerden Promasafe en Stratt+ de workshop Machineveiligheid en CE-markering voor geïnteresseerde technici. En met succes. De opkomst was goed en Ewout en Martijn van Promasafe hebben er een leerzame middag van gemaakt.

Event met meerwaarde

De deelnemers kregen eerst een korte uitleg over de Machinerichtlijn (2006/42/EG). Vervolgens gingen Ewout en Martijn dieper in op CE-markering in de praktijk. Ze namen de deelnemers hier in 7 stappen in mee.

De aanwezige technici hebben hun kennis van machineveiligheid flink uitgebreid en waardevolle inzichten opgedaan. Daarnaast kregen ze ruim de gelegenheid om vragen te stellen.
Ter afsluiting was er nog tijd voor een gezellige borrel. Een mooi moment voor de aanwezigen om nog even na te praten en te netwerken met andere technisch professionals uit verschillende branches.

Dankzij de expertise van Promasafe en onze goede samenwerking kunnen we terugkijken op een succesvol event. We hebben de kennis van de aanwezigen over het belangrijke thema machineveiligheid vergroot en zo meerwaarde gecreëerd.

Blijf op de hoogte

Wil jij ook niks missen van relevante kennisevents en het laatste (techniek)nieuws? Volg ons dan op LinkedIn!

Word jij de nieuwe 

Technische kennis vergroot tijdens geslaagde workshop Promasafe

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!