Een wereld aan kansen voor technisch managers

Stratt+ Managementfuncties Techniek

Met persoonlijke aandacht en betrokkenheid helpt Stratt+ technici om het beste uit zichzelf te halen. Al ruim 45 jaar bieden wij hoger opgeleide technici kansen in de techniek en de industrie. Bijvoorbeeld in uitdagende managementfuncties, vaak in unieke omgevingen. Hoe doen we dit?

Verder kijken dan diploma’s en ervaring

Ga jij via Stratt+ aan de slag? Dan kun je rekenen op de inzet van onze betrokken teamleden. Wij kijken verder dan diploma’s en ervaring. Het gaat ook om jouw ambities: waarin wil jij jezelf verder ontwikkelen? Wat daagt jou uit? Samen bepalen we de volgende stap in je technische loopbaan.

Tijdens het matchingproces kijken we steeds naar de ambities en behoeften van zowel jou, de technisch specialist, als die van onze opdrachtgever. We willen namelijk zeker weten dat deze op elkaar aansluiten.

Voor ons draait het om vertrouwen en loyaliteit. We gaan zorgvuldig te werk en blijven betrokken bij zowel onze medewerkers als klanten. Werk je via Stratt+, dan nemen we regelmatig contact met je op. We vinden het namelijk belangrijk om zeker te weten dat onze technici zich op hun plek (blijven) voelen in hun functie.

Meer weten over hoe wij matchen? Lees dan het verhaal van Joost Koopman. Hij ging aan de slag als Manager WKD bij Tata Steel Tubes in Noord-Brabant. In deze rol stuurt hij een gevarieerd team aan en zet hij zijn expertise in op het gebied van procesoptimalisatie. Ondanks dat Joost geen specifieke ervaring in de staalbranche had, wist Stratt+ de match voor hem te maken.

Waar werken onze technici?

Onze mensen kom je in allerlei sectoren tegen, zoals de (petro)chemie, olie- & gassector, food & pharma-industrie, offshore- en maritieme sector en bij energiebedrijven. Hier werken ze aan unieke projecten waarin ze elke dag worden uitgedaagd. Dit doen ze onder meer bij plant owners, contractors, advies- en ingenieursbureaus en de overheid.

Wij plaatsen technici in specialistische functies. Het gaat om rollen in het middensegment (bijvoorbeeld Supervisors en Uitvoerders) en het hogere segment (zoals Operations Managers en Projectmanagers).

Recent hebben wij onder meer de volgende hogere technische functies succesvol ingevuld: Technical Director, Maintenance Manager en Terminal Manager. Ben jij een technisch manager? Dan hebben we jou dus veel opties te bieden.

Benieuwd naar een verhaal uit de praktijk? Jaap Wolters vertelt je meer. Via Stratt+ werkt hij met veel enthousiasme als Project Manager Procurement bij Damen Naval.

Welke kansen biedt Stratt+ aan hoger opgeleide technici?

Altijd al aan een uniek technisch project willen werken? Stratt+ opent deuren die anders gesloten zouden blijven. Wij werken al lange tijd samen met verschillende unieke bedrijven in de techniek en de industrie. Zo hebben wij samenwerkingsverbanden met bijvoorbeeld Tronox, Rijkswaterstaat, HMT Tank Systems en de Koninklijke Luchtmacht.

Als technisch specialist kan Stratt+ jou de kans bieden om aan bijzondere projecten te werken binnen een van deze bedrijven. Misschien ga jij wel het bouwproces managen van custom-built luxe jachten bij Scheepswerf Slob? Of ga je leidinggeven bij EPZ in de enige kerncentrale van Nederland in Borssele?

Ook als je net op de arbeidsmarkt start of nog stage gaat lopen, zit je goed bij ons. Wij zorgen voor een goed begin van jouw technische loopbaan. Zelfs als je nog niet weet welke kant je op wilt. Samen bepalen we wat bij jou past. Bovendien bieden we je volop kansen om jezelf te ontwikkelen.

Wil jij meer weten?

Neem dan contact met ons op. Wat je technische ambitie ook is, het team van Stratt+ helpt jou om deze waar te maken!

Word jij de nieuwe 

Een wereld aan kansen voor technisch managers

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!